Foto: Topje Sterre Koning glijdt van schouder tijdens fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning heeft een heerlijke fotoshoot achter de rug. Ze moet alleen wel oppassen anders ligt het topje zo op de grond.

Sterre Koning is een van de mooiste opkomende dames van ons kikkerlandje. De mooie blondine is de afgelopen jaren steeds bekender geworden. Met deze fotoshoot laat ze maar weer is zien waarom zoveel mensen haar een prachtige dame vinden.

Sterre Koning weet wel hoe je een spelletje moet winnen

Tijdens de fotoshoot is Sterre Koning bezig met een lekker potje air hockey. Dit doet ze in een heerlijk outfitje. Ze moet alleen niet te fanatiek gaan spelen anders glijdt het topje nog van haar schouder af. Door het afglijdende topje is haar schouder niet meer bedekt. Dit maakt het allemaal een stuk sensueler. Naast dat het topje aan het afglijden is, is Sterre Koning blijkbaar ook aan het winnen met haar spelletje. Aan haar gezicht af te lezen heeft de beeldschone blondine de tijd van haar leven. Haar volgers willen dolgraag een potje spelen tegen de knappe influencer. Of ze ook gaan winnen is nog maar de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning in superstrak jurkje naar evenement

Wanneer je naar een evenement gaat trekt je je mooiste outfitje aan. Sterre Konings heeft daarom haar hele kledingkast geplunderd en haar beste outfitje eruit getrokken. Dit resulteert in een superstrak jurkje. Ze heeft haar uiterste best gedaan om de mooiste van de zaal te zijn. Voordat het evenement begint moet ze nog even een foto maken in het superstrakke jurkje. Ze staat verleidelijk geposeerd op de trap voor de ingang van de zaal. Het jurkje zorgt ervoor dat de rondingen van Sterre Koning goed uit de verf komen. Het plaatje is om van te watertanden.

Sterre Koning laat Nederland weer achter zich en vertrekt naar Denemarken

Als influencer is Sterre Koning natuurlijk verschrikkelijk druk. Ze verspeelt ook geen enkel moment van haar dag. Vlak na het evenement is Sterre Koning alweer het vliegtuig opgestapt. Ze gaat namelijk naar het koude Kopenhagen. In een warme trui maakt ze zich klaar voor een lekker vliegritje. Ze is niet eerder in Kopenhagen geweest, want ze vraagt aan haar volgers of die nog tips voor haar hebben. Of ze ook gebruik gaat maken van die tips is nog maar de vraag. Wat we wel weten is dat we de beeldschone blondine de aankomende tijd niet in ons kikkerlandje gaan zien.

Dit is niet de laatste keer dat we Sterre Koning gaan verliezen

Sterre Koning is de afgelopen tijd enorm veel op reis geweest. Ze vliegt van het ene naar het andere land. Wanneer ze weer in Nederland is moeten we er extra van genieten. Met het koude weer is het ook zeer begrijpelijk dat ze Nederland ontvlucht, maar deze keer gaat ze naar Kopenhagen. Als het ergens nog kouder is dan in Nederland, dan is dat wel Kopenhagen. Wat ze daar te zoeken heeft is dan ook onbekend. De aankomende tijd gaan we zien wat Sterre Konings allemaal doet in Kopenhagen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!