Foto: Beeldschone Jade Anna geniet van zichzelf in nietsverhullend sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is een prachtige dame. En dat valt pas echt heel goed op in dit nietsverhullende sportpakje dat de knappe blondine heeft aangetrokken. 

Nietsverhullend sportpakje zorgt voor ophef bij Jade Anna

Natuurlijk kan je als influencer niet zomaar een outfit aantrekken als je gaat sporten. Je moet in je achterhoofd houden dat elke gelegenheid de optie tot het maken van content biedt. Oftewel, altijd je camera in de aanslag houden en je meest verleidelijke pakje aantrekken. Als je een foto weet te maken, heb je alweer je werk voor een dag gedaan. En dus trekt Jade Anna een ongelooflijk spannend pakje aan tijdens het sporten en neemt een paar video’s op om haar volgers te laten zien hoe ze haar dagen nu precies vult. Jade Anna lijkt tijdens het sporten erg tevreden te zijn met zichzelf en dat valt absoluut te begrijpen. De knappe influencer heeft er namelijk nog nooit beter uitgezien!

Lees ook: Foto: Jade Anna laat zich helemaal zien in verschrikkelijk strak pakje

Jade Anne is onder de indruk van sportschool, haar volgers zijn onder de indruk van haar

De knappe blondine is voor het eerst in een nieuwe sportschool en ze is blij verrast met wat ze daar aantreft. De sportschool bevat blijkbaar de nieuwste apparaten en daar is Jade Anna wel van te spreken. En haar volgers zijn weer heel erg van Jade Anna te spreken. De knappe influencer weet met haar uiterlijk best wel veel mensen blij te maken. Al helemaal als ze haar prachtige lichaam steekt in zo’n verleidelijk sportpakje. De video is door veel van haar volgers dus zeker goedgekeurd. Nu het foto momentje achter de rug is, wordt het tijd voor Jade Anna om te gaan sporten. Tijdens het sporten doet ze alleen een schokkende onthulling.

Jade Anne is al een week niet in de sportschool geweest

Je zou verwachten dat influencers elk vrij momentje aanpakken om aan zichzelf te werken. Hun uiterlijk speelt immers een grote rol in hun werk. Als je wil dat de grootste merken zich aan je verbinden, dan zal je daar ook zeker wel wat voor moeten doen. Maar toch is Jade Anna al een week niet in de sportschool geweest. Gelukkig heeft een weekje nooit zoveel invloed en ziet de knappe blondine er nog steeds ongelooflijk goed uit. Jade Anna is zelf ook ontzettend blij om weer een work-out te kunnen doen. Ze staat vanaf nu waarschijnlijk weer iets vaker in de gym. Hopelijk maakt ze dan ook van dit soort mooie video’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Leuke compilatie van Jade Anna

Ook deelt de influencer even een post met de leukste momentjes van de afgelopen week. Ze laat weten trots te zijn op zichzelf en dat mag ook zeker. Jade Anna heeft een drukke week achter de rug en lijkt zich de laatste tijd zowel op fysiek als mentaal vlak te willen verbeteren. En daar maakt ze flinke stappen in. Dat is dus zeker wel een applausje waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!