Hoe is het nu met Chandelier-danseres Maddie Ziegler?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Herinner je Maddie Ziegler nog? Dat kleine meisje uit de videoclips van zangeres Sia, dansend in een kooi met Shia LeBeouf. Inmiddels is de achttienjarige danseres zelf hard op weg een superster te worden.

Lees ook: Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Maddie Ziegler kennen we natuurlijk allemaal van haar lenige fratsen in Chandelier en andere videoclips van Sia. Toen ze elf was begon Maddie, die toen enorm veel leek op een jongere Sia, als vaste danseres van de superster. En eerlijk is eerlijk, ze was op elfjarige leeftijd al vele malen beter dan de meeste volwassen danseressen.

Maddie is nog steeds danseres. Sterker nog, Sia kan geen videoclip meer maken zonder haar jonge protegé. Maddie zat in vele televisieprogramma’s als So You Think You Can Dance en schreef twee boeken over zichzelf. Ook doet ze aan acteren. Ze was bovendien één van de sterren in de serie Dance Moms.

Mama Sia

Sia is heel beschermend als het gaat over de pas 18-jarige Maddie. Niet heel gek, aangezien Sia verantwoordelijk is voor Maddie’s bekendheid. En als een trotse showbizzmoeder neemt de zangeres haar verantwoordelijkheid. Dankzij Sia wordt Maddie nu 24 uur per dag bewaakt. Misschien een beetje teveel van het goede, maar je moet toch zuinig zijn op je eigen mini-me.

Niet dat er veel te bewaken valt momenteel, aangezien iedereen toch thuis zit. Ook Maddie zit braaf thuis de pandemie uit te wachten. Haar grootste bedreiging momenteel is verveling. Series kijken vanuit bed wordt na een tijdje ook saai. Om de verveling tegen te gaan heeft Maddie sinds een weekje ook TikTok aangemaakt. Het is dus wachten tot ze komt met haar invulling van de volgende populaire TikTok dans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.