Hoe doet Fien Vermeulen het bij De Slimste Mens?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoeveel uitzendingen weet Fien Vermeulen het uit te houden bij De Slimste Mens? De radio-DJ speelde heel lang hard to get, maar doet nu eindelijk mee!

Fien Vermeulen heeft haar deelname aan De Slimste Mens flink wat extra gewicht meegegeven. De radio-DJ heeft namelijk al vier (!) keer ‘nee’ gezegd tegen de kennisquiz op NPO 2. Nu Fien écht meedoet moet ze wel hoge ogen gooien! Niet alleen de kijker rekent er op, maar ook haar bloedeigen moeder…

Lees ook: Emma Wortelboer zorgt voor verwarring bij De Slimste Mens

Fien Vermeulen doet eindelijk mee aan Slimste Mens

Stiekem wilde Fien Vermeulen ook dit seizoen helemaal niet meedoen aan De Slimste Mens! Het is dat Fien zich door haar moeder, die enorme fan van het populaire quizprogramma is, heeft laten overhalen. Weervrouw Helga van Leur moest na één aflevering al naar huis, dus is er nu eindelijk plek voor Fien Vermeulen om te laten zien of ze terecht al die jaren ‘hard to get’ heeft gespeeld! Ze moedigt je in onderstaand filmpje op om vooral te gaan kijken…

Fien Vermeulen wil op de foto met Maarten en Philip

Hoe het ook afloopt met Fien Vermeulen in De Slimste Mens – ze heeft in de studio van het programma sowieso één overwinning behaald. Op haar angsten. Ze gaf namelijk vooraf aan een beetje bang te zijn voor Maarten van Rossem. Toch wilde ze stiekem wél heel graag op de foto met hem en Philip Freriks. Die foto (zie boven) is gelukt, zonder enig spoor van angstzweet. Bravo Fien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De slimste mens (@deslimstemens_nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.