Hoe doet Fien Vermeulen het bij De Slimste Mens?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoeveel uitzendingen weet Fien Vermeulen het uit te houden bij De Slimste Mens? De radio-DJ speelde heel lang hard to get, maar doet nu eindelijk mee!

Fien Vermeulen heeft haar deelname aan De Slimste Mens flink wat extra gewicht meegegeven. De radio-DJ heeft namelijk al vier (!) keer ‘nee’ gezegd tegen de kennisquiz op NPO 2. Nu Fien écht meedoet moet ze wel hoge ogen gooien! Niet alleen de kijker rekent er op, maar ook haar bloedeigen moeder…

Lees ook: Emma Wortelboer zorgt voor verwarring bij De Slimste Mens

Fien Vermeulen doet eindelijk mee aan Slimste Mens

Stiekem wilde Fien Vermeulen ook dit seizoen helemaal niet meedoen aan De Slimste Mens! Het is dat Fien zich door haar moeder, die enorme fan van het populaire quizprogramma is, heeft laten overhalen. Weervrouw Helga van Leur moest na één aflevering al naar huis, dus is er nu eindelijk plek voor Fien Vermeulen om te laten zien of ze terecht al die jaren ‘hard to get’ heeft gespeeld! Ze moedigt je in onderstaand filmpje op om vooral te gaan kijken…

Fien Vermeulen wil op de foto met Maarten en Philip

Hoe het ook afloopt met Fien Vermeulen in De Slimste Mens – ze heeft in de studio van het programma sowieso één overwinning behaald. Op haar angsten. Ze gaf namelijk vooraf aan een beetje bang te zijn voor Maarten van Rossem. Toch wilde ze stiekem wél heel graag op de foto met hem en Philip Freriks. Die foto (zie boven) is gelukt, zonder enig spoor van angstzweet. Bravo Fien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.