VIDEO: Het Ultieme Mannenzaken Jaaroverzicht 2019

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het jaartje zit er alweer bijna op! In december word je doodgegooid met lijstjes, recaps, best of’s en jaaroverzichtjes. Je kunt ze nooit allemaal kijken. Dat hoeft gelukkig ook niet: het Ultieme Mannenzaken Jaaroverzicht 2019 is namelijk kort, catchy en ontzettend inhoudelijk. Zie het als een oudejaarsconference, maar dan plaspauzevullend in plaats van avondvullend. En toch zonder gezeik. Ideaal voor wie heel 2019 onder een steen geleefd heeft, en alleen de echt essentiële info in gourmet-sized porties tot zich wil nemen. Wat spookte Sylvie dit jaar allemaal uit? Wie zit er sinds 2019 aan Donny’s doelpaal? Wie ontpopte zich tot minst stille aanbidder van Puck Moonen? Mannenzaken.nl heeft het antwoord!

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Gerelateerde berichten