Het Perfecte schaarsgeklede plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanavond is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Traditiegetrouw moeten de BN’ers één schieten, en die is vanavond. Een goed excuus dus om te doen alsof je geïnteresseerd bent in fotografie.

Lekker volschieten

Het Perfecte Plaatje is een programma waar ze op zoek gaan naar de beste fotograaf onder bekende Nederlanders. In het vierde seizoen mogen Froukje de Both, Steven Brunswijk, Christina Curry, Daphne Deckers, Johnny Kraaijkamp jr., Helga van Leur, Kees Tol en Jamie Westland strijden om de titel van beste hobbyfotograaf van Nederland. Bij de jaarlijks terugkerende shoot mogen de BN’ers niet altijd kiezen voor vrouwelijk schoon, maar het schoon dat het ertussen zit, is het kijken waard. Het programma schuwt het naakt namelijk totaal niet. Wat vaak goede kiekjes oplevert. Vorig jaar kon Ruben van der Meer zich niet meer houden en schoot zijn model helemaal vol. Wat hem de winnaar van de opdracht maakte.

Artistiek

Ben jij totaal niet geïnteresseerd in sluitertijden, diafragma’s en ISO-waardes? Niet getreurd! Je kan gewoon zonder probleem bij ‘de vrouw’ aansluiten vanavond. Er zal dan ook genoeg moois te bekijken zijn. Deze BN’ers ‘met een passie voor fotografie’ zullen er namelijk alles aan doen om hun naaktmodellen zou mooi mogelijk in beeld te brengen. Hebben wij even geluk.

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!