Het Perfecte schaarsgeklede plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanavond is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Traditiegetrouw moeten de BN’ers één schieten, en die is vanavond. Een goed excuus dus om te doen alsof je geïnteresseerd bent in fotografie.

Lekker volschieten

Het Perfecte Plaatje is een programma waar ze op zoek gaan naar de beste fotograaf onder bekende Nederlanders. In het vierde seizoen mogen Froukje de Both, Steven Brunswijk, Christina Curry, Daphne Deckers, Johnny Kraaijkamp jr., Helga van Leur, Kees Tol en Jamie Westland strijden om de titel van beste hobbyfotograaf van Nederland. Bij de jaarlijks terugkerende shoot mogen de BN’ers niet altijd kiezen voor vrouwelijk schoon, maar het schoon dat het ertussen zit, is het kijken waard. Het programma schuwt het naakt namelijk totaal niet. Wat vaak goede kiekjes oplevert. Vorig jaar kon Ruben van der Meer zich niet meer houden en schoot zijn model helemaal vol. Wat hem de winnaar van de opdracht maakte.

Artistiek

Ben jij totaal niet geïnteresseerd in sluitertijden, diafragma’s en ISO-waardes? Niet getreurd! Je kan gewoon zonder probleem bij ‘de vrouw’ aansluiten vanavond. Er zal dan ook genoeg moois te bekijken zijn. Deze BN’ers ‘met een passie voor fotografie’ zullen er namelijk alles aan doen om hun naaktmodellen zou mooi mogelijk in beeld te brengen. Hebben wij even geluk.

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...

Gerelateerde berichten