Het Perfecte schaarsgeklede plaatje

Datum: 

Categorie:

Vanavond is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Traditiegetrouw moeten de BN’ers één schieten, en die is vanavond. Een goed excuus dus om te doen alsof je geïnteresseerd bent in fotografie.

Lekker volschieten

Het Perfecte Plaatje is een programma waar ze op zoek gaan naar de beste fotograaf onder bekende Nederlanders. In het vierde seizoen mogen Froukje de Both, Steven Brunswijk, Christina Curry, Daphne Deckers, Johnny Kraaijkamp jr., Helga van Leur, Kees Tol en Jamie Westland strijden om de titel van beste hobbyfotograaf van Nederland. Bij de jaarlijks terugkerende shoot mogen de BN’ers niet altijd kiezen voor vrouwelijk schoon, maar het schoon dat het ertussen zit, is het kijken waard. Het programma schuwt het naakt namelijk totaal niet. Wat vaak goede kiekjes oplevert. Vorig jaar kon Ruben van der Meer zich niet meer houden en schoot zijn model helemaal vol. Wat hem de winnaar van de opdracht maakte.

Artistiek

Ben jij totaal niet geïnteresseerd in sluitertijden, diafragma’s en ISO-waardes? Niet getreurd! Je kan gewoon zonder probleem bij ‘de vrouw’ aansluiten vanavond. Er zal dan ook genoeg moois te bekijken zijn. Deze BN’ers ‘met een passie voor fotografie’ zullen er namelijk alles aan doen om hun naaktmodellen zou mooi mogelijk in beeld te brengen. Hebben wij even geluk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.