Het ochtendritueel van Kim-Lian ‘Scarface’ van der Meij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel Kim-Lian vroeger bekend stond als die kindvriendelijke rockchick met de wilde rode haren, is ze tegenwoordig iets rustiger in haar doen en laten. Als je het witte poeder dat ze elke ochtend binnen neemt niet meetelt natuurlijk. 

Wie is er niet groot geworden met Kim Lian van der Meij? De zangeres met de vuurrode haren maakte vroeger heel wat los. Met een enorme bak aan talent en een verschijning waar je niet omheen kon. De wilde haren heeft ze inmiddels verloren, maar ze ziet er nog geweldig uit. En dat komt misschien wel door haar nieuwe ochtendritueel.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij danst zorgen van zich af

Kim-Lian aan het witte poeder

Kim-Lian gaat momenteel iets rustiger door het leven. Ze woont samen met haar verloofde in Zweden, waar ze elke week tussen in de bossen een fietstocht maken. Sporten en gezond eten vormen ook een belangrijk deel van haar dag. En om het af te maken geniet ze elke ochtend van een cappuccino met een berg wit poeder.

Kim-Lian is dus een beetje de Nederlandse Scarface. Elke ochtend zit ze namelijk aan de witte Noorse poedertjes, om haar huid elastisch te houden en rimpels te verminderen. Makkelijk te drinken met een kopje thee, aangezien het nergens naar smaakt. En eerlijk is eerlijk, Kim-Lian ziet er nog steeds geweldig uit, dus misschien zit er wel een kern van waarheid in haar magisch anti-rimpel poeder.  Als het aan Kim-Lian ligt is het in ieder geval een blijvertje.

Just say yes tegen een panter printje

Ook als actrice is Kim-Lian nog erg gewild. Binnenkort kan je haar zien schitteren in de Nederlandse komedie Just Say Yes, waar we gelukkig al iets meer van de vurige Kim-Lian van vroeger terugzien. Gevaarlijk gekleed in een panterprintje waant ze zich op de set. Een bruidsmeisje in een outfit, dat zit helemaal in Kim-Lian’s straatje. De opnames waren gelijk een goede manier om te oefenen voor haar eigen bruiloft, die er binnenkort ook aan zit te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!