Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte- én dieptepunten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel televisiekijkers zijn opgegroeid met Bridget Maasland. De blondine uit Den Haag kwam als kind al op tv, en is tegenwoordig gelukkig nog steeds niet van de buis te slaan. Wat er daartussenin allemaal gebeurd is? Je ziet ’t hier: het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s!

Bridget Maasland leven in 20 foto's

Foto’s van Bridget Maasland door de jaren heen

1. Piepjonge Bridget Maasland in reclame: ‘eet een appel’

Bridget Maasland kwam dankzij haar ouders al vroeg in aanraking met tv en showbizz. Toen ze piepjong was schitterde ze al in een reclame voor gezond eten. ‘Snoep verstandig, eet een appel,’ was de leus. Danny de Munk, toen ook nog een kind, maakte tevens zijn opwachting in de spotjes. Bewegend beeld van Bridgets aandeel in deze campagne is nagenoeg onvindbaar, maar op deze foto zie je hoe de blondine er in deze tijd uitzag.

2. Eerste modellenwerk

Bridget werd ouder, maar bleef in de spotlights! Tijdens haar tienerjaren kwam ze steeds vaker in aanraking met (foto)camera’s. In deze periode sleepte ze haar eerste modellencontractje binnen, en mocht ze regelmatig tripjes naar het buitenland maken, naar Barcelona bijvoorbeeld. Ze was er vroeg bij: op onderstaande foto is Bridget 16 jaar! Het duurde gelukkig niet lang voor Bridget Maasland écht ontdekt werd en haar eerste klusje op de Nederlandse tv te pakken had…

Bridget Maasland
foto: Instagram/Bridgetmaasland

3. Bridget op close-up

Bridget Maasland stond in deze tijd écht niet alleen in de kledingcatalogus hoor! Ook haar poppengezichtje werd veelvuldig in beeld gebracht. Hieronder een voorbeeld van ’n close-upfoto uit die tijd.

Bridget Maasland close up
Foto: Instagram/Bridgetmaasland

4. Man O Man met Hans Kraay Jr.

Wie beelden van de spelshow Man O Man terugkijkt zal een beetje schrikken. Wát een chaos! Presentator Hans Kraay Jr. gaf deelnemers de kans om hun mannelijkheid te testen. In dit tv-programma, waar het jaren ’90-sfeertje werkelijk van afdruipt, zaten natuurlijk ook een aantal fraai uitgedoste danseresjes. Drie keer raden welke blonde dame onderdeel van de harem van Hansie was? Bridget Maasland natuurlijk! Op de foto hieronder poseert ze met Hans en een collega van het dansteam.

Bridget Maasland Hans Kraay
Foto: Instagram/VeronicaInside

5. Bridget on air bij TMF

Bridget Maasland viel op bij de producenten van muziekzender TMF – The Music Factory. Het moest een kanaal voor en door de jeugd worden. Vandaar dat de frisse koppies van Bridget Maasland, Fabienne de Vries, Isabelle Brinkman en Sylvana Simons eigen programma’s kregen. Voor Bridget werd het Bridget on Air, een programma waarin ze uitgebreid de allergrootste artiesten ter wereld een half uur lang mocht interviewen. Geen ondankbaar baantje!

Bridget on Air TMF

6. Meidengroep The Magnificent Four met Sylvana en Fabienne

Had haar tijd bij TMF dan echt geen ondankbare kanten? Misschien dat het toen niet zo voelde, maar bij nader inzien was meidengroep The Magnificent Four met hun hitje ‘Get Close To You’… gaan we het zeggen? Best slecht! Dat was natuurlijk niet de schuld van Bridget, Fabienne, Isabelle en Sylvana. Ondanks dat het om een vrij pijnlijke playback-act ging, kunnen deze dames wél zeggen dat ze voor een uitverkocht Ahoy! opgetreden hebben! Hieronder een foto voor de verzamelaars: de single van Bridget en haar playbackende vriendinnen!

7. Bridget kiest voor kort koppie

Nog een voorbeeld van ‘het leek zo’n goed idee toen.’ Bridget gebruikte haar tijd als VJ bij TMF om lekker te experimenteren! Het was een wilde tijd voor de blondine, ook qua kapsels. Tegenwoordig geeft ze in Hotter Than My Daughter wekelijks af op dit soort pittige kapsels, maar bij TMF zat ze zelf met een kort koppie. Bridget zou deze foto waarschijnlijk graag in een doos stoppen en nooit meer terugvinden. Sorry!

Bridget Maasland kort haar TMF

8. Nog meer haarexperimenten

Bridgets blonde lokken groeiden gelukkig weer terug. Of zitten we hier naar onvervalste jaren ’90-extensions te kijken? Hoe dan ook, het experimenteren op het gebied van kapsels ging vrolijk door. Geen coupe was te gek bij TMF! Dus ook deze foto van Bridget Maasland met speelse pijpenkrullen mag niet ontbreken!

Bridget Maasland kapsel TMF

9. Bridget Maasland bij BNN

Na de eeuwwisseling brak er ook bij Bridget Maasland een nieuw tijdperk aan. Ze maakte de stap naar omroep BNN van Bart de Graaff. Daar kreeg ze aan de lopende band uitdagende, spannende en soms ronduit presentatieklussen voor de kiezen. Wie weet nog bij welk spraakmakend programma van Bridget Maasland onderstaande foto hoort?

Bridget Maasland BNN doe je zo

10. Gouden duo: Katja vs. Bridget

Het werd al vrij snel duidelijk wie de paradepaardjes van kersverse rel-zender BNN waren. Bridget Maasland en Katja Schuurman waren een droomkoppel voor de Nederlandse kijker. Ze maakten allerlei programma’s samen. Ze gingen wekelijks met elkaar in ‘gevecht’ in Katja vs. Bridget, en startten zelfs een eigen politieke partij op in Lijst 0. Jan-Peter Balkenende kon op onderstaande foto zijn geluk niet op met deze twee jonge nieuwe collega’s!

Bridget Maasland katja schuurman jan-peter balkenende
Foto: Youtube/TVarchief

11. Kerst voor iedereen met Bridget en Jan Smit

De legendarische kerstaflevering van Katja vs Bridget springt er 15 jaar na dato nog steeds bovenuit! En dat komt niet door de bijdrage van Bridget Maasland! Ze ging met Katja de uitdaging aan om een succesvolle kerstsingle uit te brengen. Bridget koos voor safe, en maakte een brave meezinger met Jan Smit. Katja ging voor goud: haar ‘Ho Ho Ho’ pakte uiteraard de overwinning…

12. Bridget als bunny

Het moment waarvan je wist dat ie langs zou komen! De droom van alle Nederlandse mannen kwam uit in 2006, toen Bridget besloot te poseren voor het bekendste mannenblad ter wereld. Ze haalde onlangs op Instagram nog een mooie herinnering op. Bridget Maasland wist met deze foto’s bakken geld binnen te halen voor haar hondenliefdadigheidsorganisatie Dutchpuppy.

13. Eerste kind op komst

Kleine meisjes worden groot! Bridget Maasland beviel in 2008 van haar zoon, die ze samen met tv-producent Pepijn Padberg kreeg. In hetzelfde jaar gingen ze alweer uit elkaar. Benieuwd hoe Bridget er met buik uit zag?

14. RTL Boulevard met Bridget in plaats van Albert

In 2007 kwam Bridget bij RTL terecht. Daar mocht ze roddelkoning Albert Verlinde soms vervangen als invalpresentatrice van RTL Boulevard. Bridget bleek als gossiptante ongeëvenaard: ze zat tot 2012 aan de desk van de oude studio en mocht later in 2017, na haar uitstapje bij SBS, weer terugkomen als presentatrice in de nieuwe setting. Op onderstaande foto zie je waarom Bridget Maasland zo’n kijkcijferkanon was bij Boulevard!

Bridget RTL boulevard
Foto: RTL

15. Relatie met Johnny de Mol

Op haar veelbesproken relatie met André Hazes komen we zo, maar wist je dat Bridget ergens tussendoor ook nog een tijdje met Johnny de Mol gedatet heeft? Ze gaf onlangs nog toe dat die tijd heel leuk was, maar echt verliefd was ze niet. Hun relatie duurde dan ook niet heel lang

Bridget Maasland Johnny de Mol
Foto: Veronica

16. Lekker roddelen bij Shownieuws

Wat Bridget bij Boulevard deed, mocht ze na haar overstap naar SBS dunnetjes overdoen bij Shownieuws. Tussen het roddelen door was het regelmatig dolle boel daar in de studio met collega Patty Bard! Op deze collage van foto’s zie je Bridget op haar best!

Bridget Maasland Shownieuws

17. Dance Dance Dance

We hebben inmiddels twee keer van het zangtalent van Bridget Maasland mogen genieten, maar ook op de dansvloer staat ze haar mannetje. Dat mocht ze bewijzen bij Dance Dance Dance. Vooral haar optreden als Madonna in Vogue staat nog in het collectieve geheugen gegrift. Je ziet hier waarom…

Bridget Maasland Dance dance dance Vogue

18. Jij bent De Zwakste Schakel, doei!

Over opvallende carrièremoves gesproken! Chazia Mourali maakte jaren geleden een onuitwisbare indruk als de kille presentatrice van De Zwakste Schakel. Wie anders dan ‘ijskonijn’ Bridget om haar op te volgen? Haar optreden in de nostalgische spelshow werd flink bekritiseerd, maar op deze foto’s zie je dat Bridget het duidelijk naar haar zin had!

Bridget Zwakste Schakel

19. Relatie met André Hazes

Bridget Maasland moest lang wachten op de ongetwijfeld grootste mediastorm van haar carrière. Vanaf het moment dat ze in 2019 bekendmaakte een relatie met André Hazes te hebben, werd ze non-stop gevolgd door de paparazzi. André was het zoveelste jonge visje dat Bridget aan de haak had geslagen. De twee leken een match made in heaven: ze gingen snel samenwonen, hadden het over trouwen en kinderen… tot André ineens weer terugging naar z’n ex Monique Westenberg

20. Bridget anno nu

Het was een lange, soms vreemde trip, maar het eind is nog lang niet in zicht. Gelukkig maar! Bridget haalt ook zonder wilde haren, spraakmakende vriendjes en opvallende carrièremoves nog steeds de headlines! We hoeven je niet te vertellen waarom onderstaande foto van Bridget Maasland viraal ging…

Bridget Maasland oeps truitje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!