Het enige goede aan nieuwe corona maatregelen: Irma Sluis is terug!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover. De cijfers lopen op en iedereen weet wat dat betekent. Jawel, Irma Sluis is terug van weggeweest. 

De meest favoriete doventolk van Nederland is terug, namelijk Irma Sluis. De cijfers met betrekking tot corona lopen weer op en het hele land is in rep en roer. Nieuwe maatregelen, gaan we weer terug naar de lockdown? Het klinkt natuurlijk allemaal verschrikkelijk, maar er is godzijdank een bijzonder lichtpuntje. Nieuwe maatregelen betekent nieuwe persconferenties. En dat betekent op den duur meer screentime voor de meest geliefde doventolk van Nederland, Irma!

Lees ook: HOERA: Binnenkort nog meer Irma

irma sluis doventolk

Meer Irma, betekent meer leuke momentjes

Met Irma is het altijd feest. Ze is een van de leukste mensen op de televisie en daar hoeft ze niet eens wat voor te zeggen. Met haar handgebaren maakt ze iedereens dag weer helemaal goed. want welk naar nieuws Mark en Hugo ook verkondigen op dat podium, Irma weet het toch weer op zo’n leuk manier te brengen dat je eigenlijk niet anders kan dan genieten.

Een foutje moet kunnen

Maar Irma maakt soms ook fouten. Het lijkt misschien een fabeltje, maar het is toch echt waar. Irma is niet zonder fouten. Zo moest ze vorig jaar per ongeluk een keer in haar hand hoesten. Oeps! Moet kunnen zo’n foutje. Irma wist het toch wel weer goed op te pakken. Dat is ook een beetje haar charme. Ze weet de kijker moeiteloos te imponeren zonder dat ze daar echt heel veel moeite voor hoeft te doen.

De leuke handgebaren van Irma

Natuurlijk doet Irma een hoop grappige dingen op de televisie. Er zijn ook gewoon woorden en zinnen die er lichtelijk belachelijk uit zien als je ze om moet zetten naar gebarentaal. Maar ondanks dat ze er af en toe een beetje vreemd uitziet met haar gezichtsuitdrukkingen en wilde gebaren, gaat Irma moeiteloos door. Welke acties van Irma dan het allerleukste waren? Nou, in onderstaande video worden in ieder geval 7 hele leuke momentjes uitgelicht.

Maar wat doet een doventolk nu eigenlijk?

Toen Irma voor het eerst op televisie verscheen was er nogal wat vraag over waarom er opeens bij elke persconferentie een doventolk bij moest zijn. Voor een hoop mensen was dat toch een nieuwe ervaring. Irma besloot dat het tijd was om eens een uitlegrondje te geven op haar Twitter. En dat deed ze geheel in thema met allemaal doven mensen.

Irma aan de top

Niemand weet hoe de komende tijd er uit gaat zien, maar één ding staat wel vast. Als dit alles betekent dat Irma weer vaker op televisie is, dan is dat in ieder geval goed nieuws en een schrale troost voor veel mensen. Met Irma op de televisie heb je tenminste nog iets leuks om naar te kijken tijdens de anders gortdroge persconferenties.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!