HOERA: Binnenkort nog meer Irma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je zou verwachten dat mensen chagrijnig worden als het kabinet weer een persconferentie aankondigt over de coronacrisis. Maar niks is minder waar. Iedereen zit altijd enthousiast op het puntje van zijn stoel. Want hoe slecht het ook wordt, we kunnen altijd genieten van doventolk Irma. En binnenkort is Irma nog meer op televisie!

In Maart mogen gaat Nederland weer richting de stembus, en dat betekent dat binnenkort de verkiezingsdebatten beginnen. De NPO heeft ook wel door dat daar inmiddels niemand echt op zit te wachten en zet de meest geliefde doventolk van Nederland in om de uitzendingen toch nog een beetje interessant te houden.

Lees ook: Weervrouw Amara Onwuka geeft modeshowtje in kleedkamer

Langgekoesterde wens

Irma Sluis front and center zetten bij de debatten is volgens de NPO een logische zet. Ze hebben onderzoek gedaan en wat blijkt? Meer Irma is een langgekoesterde wens van de kijkers. Nu worden alle programma’s al ondertitelt, maar zeg nou zelf, Irma op televisie is beter dan een stel witte letters onderin je beeld.

De Doventolk Kantine

De slotdebatten en het NOS Jeugdjournaal-verkiezingsdebat krijgen een gebarentolk. Dat betekent veel meer Irma op tv. En dat is goed nieuws. Want Irma zorgt ervoor dat de kijker toch nog wat leuks heeft om naar uit te kijken tijdens de saaie debatten. En voor als je niet kan wachten op Maart, wees gerust. In de nieuwste aflevering van de TV-Kantine zit ook een bijzonder herkenbaar gezicht. Irma wordt daar namelijk prachtig geïmiteerd door Irene. Als je wilt weten hoe dat eruit gaat zien, kijk dan onderstaande video. Het is namelijk niet de eerste keer dat Irene in de huid kruipt de geliefde doventolk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.