Hélène Hendriks wordt het nieuwe gezicht van Radio Veronica

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks was eigenhandig verantwoordelijk voor de hoge kijkcijfers bij De Oranjezomer. nu wordt ze het nieuwe gezicht van Radio Veronica.

Presentatrice Hélène Hendriks wordt het nieuwe gezicht van Radio Veronica. Op de vrijdagochtend mag ze samen met presentator Jan Joost van Gangelen de radio variant van Veronica Inside gaan presenteren. Van maandag tot en met donderdag krijg je dan nog steeds te maken met Wilfred Genee, maar op vrijdag hoor je het prachtige stemgeluid van Hélène Hendriks over je speaker. En dat is goed nieuws voor Hélène, maar ook voor de fans van Veronica Inside en De Oranjezomer die al weken roepen dat Hélène een grotere rol moet krijgen.

Lees ook: Hélène Hendriks krijgt rode oortjes van Johan Derksen bij de Oranjezomer

Geen onbekend duo

Het is niet de eerste keer dat Hélène samen met Jan Joost een programma mag presenteren. Tijdens de speciale EK-uitzendingen die vanaf Slot Zeist werden uitgezonden mocht Hélène al een keertje de radioshow presenteren naast Jan Joost. En dat is beide blijkbaar goed bevallen, aangezien ze staan te popelen om weer een keer samen te werken. Hélène heeft blijkbaar indruk gemaakt tijdens die show en tijdens haar afgelopen twee weken op televisie, waarbij ze de presentatie van Wilfred overnam bij De Oranjezomer. Het is nog maar de vraag wanneer Wilfred terugkeert naar Veronica Inside, dus het zou zomaar kunnen dat Hélène nog veel vaker het programma mag gaan presenteren. Genoeg reden dus voor een klein feestje.

Hélène zorgt voor hoge kijkcijfers

Er zijn veel redenen om Hélène een programma te laten presenteren. Zo is ze een genot om naar te kijken en te luisteren, weet ze waar ze het over heeft en is ze fanatiek en stoer genoeg om zich te meten aan de vaak knorrige en stoere mannen die in de industrie werkzaam zijn, zoals bijvoorbeeld een Johan Derksen. Maar er is nog een veel belangrijkere reden om Hélène een programma te laten presenteren. Ze scoort namelijk als een malle bij het grote publiek. De laatste aflevering van De Oranjezomer trok bijvoorbeeld 941.000 kijkers, een persoonlijk record voor de talkshow die er dus uit ging met een knal. De kijkcijfers begonnen in de laatste twee weken gestaag te groeien, nadat Hélène het stokje overnam van Wilfred.

Johan Derksen niet onder de indruk

Natuurlijk zijn er ook mensen die minder enthousiast worden van Hélène als presentatrice. En gek genoeg is een van hen niemand minder dan Johan Derksen. Je zou verwachten dat Johan met al zijn grapjes richting Hélène haar wel ziet zitten, maar niks blijkt minder waar. Volgens Johan Hélène het goed gedaan, maar is ze zeker niet de reden voor de hoge kijkcijfers. “Hélène was een hele onervaren presentatrice en die hebben wij met zijn allen erdoor getrokken, Maar Wilfred heeft de basis gelegd en alles opgebouwd.” vertelt Johan. Een goede basis of niet, feit blijft dat Hélène het fantastisch doet op beeld, en straks waarschijnlijk net zo leuk op de radio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?