Hélène Hendriks vertelt diepste wens en hengelt naar prestigieus baantje op andere zender: ‘Dát zou ik willen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks hengelt na enorm goede prestatie meteen naar een nieuwe droombaan. ”Dat zou magisch zijn” laat ze weten.

Hélène Hendriks heeft laatst met haar programma De Oranjezomer een record verbroken. Ze behaalde maar liefst 1.068.000 kijkers in één aflevering. RTL-Boulevard ging langs om Hélène te feliciteren met deze geweldige prestatie. Hélène blijft erg bescheiden onder haar prestatie. Ze zegt dat ze het succes heeft te danken aan haar tafelgasten Jack van Gelder, Valentijn Driessen, Rutger Castricum en Albert Verlinde. Ook was op die dag groot nieuws in Nederland over een mogelijk nieuwe minister-president. Ook krijgt Hélène op het einde van het gesprek nog een interessante vraag. Er wordt namelijk gevraagd wat Hélène zou willen doen als haar agenda een keer leeg zou zijn. Hélène heeft geen moeite met deze vraag en hoeft er dan ook niet lang over na te denken. Ze zegt meteen dat het haar geweldig zou lijken om de samenvattingen van de Eredivisie te presenteren. Dat heeft iets magisch volgens de blonde presentatrice.

Helene hendriks

Hélène Hendriks wil samenvattingen Eredivisie presenteren

Het blijkt dus dat het een droom is van Hélène; het presenteren van de samenvattingen van de Eredivisie. Toch zal het lastig zijn om deze droom werkelijkheid te maken. Hélène werkt natuurlijk niet bij de NOS. Ook zal de NOS natuurlijk niet snel een externe presentatrice op hun best bekeken programma zetten. Toch doet de blonde presentatrice het de laatste tijd enorm goed met haar programma’s, dus wie weet maakt ze toch gewoon kans.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de blonde presentatrice Hélène Hendriks? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Er staan op dit moment nog maar negen beelden op de pagina van de blondine, want haar account is laatst een keer gehackt. Er waren namelijk enorm veel foto’s en video’s verwijderd en daarnaast stonden er ineens drie selfies van dezelfde onbekende man op haar pagina. Toch staan er nog zeker negen pareltjes op van de blondine dus het is zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.