Helene Hendriks verrast Malen met alweer een vliegtuigje bij Oranje training

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks blijft iedereen verassen. Laatst maakte ze al bekend dat zij en haar team achter het mysterieuze vliegtuigje zaten tijdens de training van Oranje. En nu is het vliegtuigje weer opgedoken.  

Hélène Hendriks zat achter de actie met het kleine vliegtuigje dat boven het trainingscomplex van het Nederlands elftal verscheen. Aan het vliegtuigje hing een banner met de tekst ‘Frank, gewoon 4-3-3’. Hélène probeerde nog een laatste keer duidelijk te maken hoe Nederland het EK kan winnen. De blonde presentatrice mocht niet bij de persconferenties zijn, omdat het Nederlands elftal en Johan Derksen elkaar niet zo liggen. Het vliegtuigje is weer terug en het is zeer waarschijnlijk dat Hélène er weer achter zit.

Lees ook: Oranjezomer presentatrice Hélène Hendriks is niet lesbisch

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Hij is er weer!

Daar is het vliegtuigje weer! Het begint bijna een soort traditie te worden op deze manier. Op de laatste training voor de wedstrijd tegen Noord-Macedonië komt het vliegtuigje weer even langs gevlogen om Frank de Boer van zijn wijsheid te voorzien. ‘Ben jij nou zo slim Frank? Blijf Malen’, is de boodschap die deze keer achter het vliegtuig hangt. En eentje die vrij duidelijk te begrijpen is. Donyell Malen hoort thuis in de basis, als we het vliegtuigje mogen geloven.

Frank heeft er maling aan

Na de eerdere vliegtuig boodschappen is het wel duidelijk dat Frank niks met de boodschap gaat doen. Hij houdt lekker vast aan zijn eigen systeem en zijn eigen plannen. En die plannen lijken vooralsnog goed uit te pakken voor het Nederlands elftal. Dat mag ook wel, want De Boer en zijn team doen het goed. Hij stond met al zijn 25 internationals op het veld, dus het zou best kunnen dat hij een aanpassing gaat doen in de opstelling. Of misschien heeft hij wilde plannen voor een wissel, of wil hij in ieder geval overal op voorbereid zijn. De Boer trekt in ieder geval zijn eigen plan, zonder zich veel aan te trekken van het vliegtuigje van Hélène

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frank de Boer (@fdeboerofficial)

Was het vliegtuigje van Hélène of niet?

Of het uiteindelijk Hélène was die het vliegtuigje weer de lucht in heeft gestuurd of iemand anders zal waarschijnlijk wel snel duidelijk worden. Meestal bespreken ze dat soort ludieke stunts meteen in de volgende aflevering van De Oranjezomer. Dat geeft vaak een mooie aanleiding voor Johan Derksen of René van der Gijp om hun ongezouten mening over de coaching van Frank de Boer te geven. Hoewel Johan en René de kwajongens aan tafel zijn, blijkt Hélène dus een beetje de stille kracht te zijn achter het programma, met haar scherpe analyses en ludieke acties. Wellicht de moeite waard om haar een eigen programma te geven. Dan mag ze ook weer naar de persconferenties van Oranje toe en zijn al die vliegtuigjes niet meer nodig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert.