Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren nog niet zo heel lang een duo. Het Coronavirus maakte een vroegtijdig (maar hopelijk tijdelijk) einde aan hun innige samenwerking bij wedstrijden van onze Oranje Leeuwinnen. We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid koos voor Hélène!

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren voor hun televisiecarrière topsporter. Hélène in het hockey, Anouk als profvoetballer. Dat deze twee blondines altijd zin in een wedstrijdje hebben staat dus vast. In dit geval wordt de voetbalster dolgetikt door de hockeyster: Hélène Hendriks strafte Anouk Hoogendijk namelijk finaal af in onze strijd der vrouwenvoetbal-presentatrices!

Lees ook: Hélène Hendriks is lichtpuntje van Veronica Inside

Hélène Hendriks <3 Anouk Hoogendijk

We durfden ze best tegenover elkaar te zetten. Twee blonde ex-topsporters, allebei in de dertig, en allebei timmerend aan hun tv-carrière. Hélène Hendriks heeft hierin wel een flinke voorsprong: ze interviewt en presenteert al jaren voetbalprogramma’s voor Fox Sports en Veronica. Anouk Hoogendijk komt wat dat betreft net kijken. Ze schoof soms aan bij de publieke omroep als de Oranje Leeuwinnen moesten spelen, maar sinds ze naast Hélène gezet is lijkt ze pas écht op haar gemak.

Hélène Hendriks wint met gemak

De cijfers liegen niet: 72% van de stemmen gingen naar Hélène Hendriks. Anouk Hoogendijk blijft steken op 28%. Die extra dosis tv-ervaring van Hélène heeft Anouk hier waarschijnlijk de das omgedaan. We zijn gewoon al wat langer fan van de voormalig hockeyster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

Anouk hoeft zich dus absoluut niet te schamen voor deze uitslag. Het is altijd lastig een vaste speler uit de basis te knikkeren. Maar hun prille samenwerking bij Veronica verliep tot nu toe zó lekker, dat we ze gewoon altijd samen zouden opstellen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...