Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren nog niet zo heel lang een duo. Het Coronavirus maakte een vroegtijdig (maar hopelijk tijdelijk) einde aan hun innige samenwerking bij wedstrijden van onze Oranje Leeuwinnen. We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid koos voor Hélène!

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren voor hun televisiecarrière topsporter. Hélène in het hockey, Anouk als profvoetballer. Dat deze twee blondines altijd zin in een wedstrijdje hebben staat dus vast. In dit geval wordt de voetbalster dolgetikt door de hockeyster: Hélène Hendriks strafte Anouk Hoogendijk namelijk finaal af in onze strijd der vrouwenvoetbal-presentatrices!

Lees ook: Hélène Hendriks is lichtpuntje van Veronica Inside

Hélène Hendriks <3 Anouk Hoogendijk

We durfden ze best tegenover elkaar te zetten. Twee blonde ex-topsporters, allebei in de dertig, en allebei timmerend aan hun tv-carrière. Hélène Hendriks heeft hierin wel een flinke voorsprong: ze interviewt en presenteert al jaren voetbalprogramma’s voor Fox Sports en Veronica. Anouk Hoogendijk komt wat dat betreft net kijken. Ze schoof soms aan bij de publieke omroep als de Oranje Leeuwinnen moesten spelen, maar sinds ze naast Hélène gezet is lijkt ze pas écht op haar gemak.

Hélène Hendriks wint met gemak

De cijfers liegen niet: 72% van de stemmen gingen naar Hélène Hendriks. Anouk Hoogendijk blijft steken op 28%. Die extra dosis tv-ervaring van Hélène heeft Anouk hier waarschijnlijk de das omgedaan. We zijn gewoon al wat langer fan van de voormalig hockeyster.

Anouk hoeft zich dus absoluut niet te schamen voor deze uitslag. Het is altijd lastig een vaste speler uit de basis te knikkeren. Maar hun prille samenwerking bij Veronica verliep tot nu toe zó lekker, dat we ze gewoon altijd samen zouden opstellen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.