Hélène Hendriks likt vingers af bij video van Merel Ek: ‘Bulldozer van Den Haag’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Merel Ek kwam weer eens langs bij De Oranjezomer en dit leidde tot een bruisende uitzending. Hélène Hendriks is inmiddels ontzettend fan van Merel. Al weten we niet zeker of Merel het woord ‘bulldozer’ als compliment ziet…

Journalisten staan de laatste dagen extra op scherp nu er een beoogde kandidaat is voor het premierschap. Het gaat om ‘superambtenaar’ Dick Schoof. Hij is erg ambitieus en hij is overtuigd van zijn kwaliteiten voor het premierschap. Desondanks wil hij nog niet veel vertellen over zijn regeerprogramma. Politieke journalisten, waaronder Merel Ek, verzamelden enkele kritische vragen voor de beoogde kandidaat. In de uitzending van De Oranjezomer blikken de tafelgasten terug op een fragment waarin Merel haar kritische vragen aan Dick Schoof stelt. Hélène Hendriks lijkt enorm te smullen van Merel Ek.

Hélène Hendriks geniet intens van fragment van ‘bulldozer’ Merel Ek

Tijdens de uitzending van De Oranjezomer zegt Hélène Hendriks dat ze ontzettend heeft genoten van Merel Ek. Tijdens de persconferentie zaten alle journalisten bij elkaar een hoop te ‘kabbelen’. Ze stelden slechts algemene vragen. Toen ineens was daar de ‘bulldozer van Den Haag’, oftewel Merel Ek. ”We mogen niet doorvragen dus ik knal er gelijk in”, start Ek. Vervolgens stelt Merel de heer Schoof een kritische vraag. Zijn antwoord bestaat slechts uit één zin. Merel is zichtbaar verbaasd over zijn antwoord en eist een doorstelvraag. In de uitzending komt ze terug op de persconferentie en benoemt ze dat iedereen verbaasd was over het feit dat Schoof niet bepaald bekend is voor het volk.

Meer zien van Merel Ek doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe verslaggeefster Merel Ek? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette vooral veel leuke en interessante beelden van haar werkzaamheden bij Vandaag Inside en De Oranjezomer. Ook deelt ze beelden van haar werk als politiek verslaggeefster. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Dit doet ze door vooral vakantiefoto’s te laten zien. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!