Hélène Hendriks omringt zich met mooie vrouwen na drukste week ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks kan goochelen. Ze verscheen namelijk op wel twee zenders tegelijk op televisie. Wat is hier in hemelsnaam aan de hand?

Heel Nederland keek verbaasd toe terwijl Hélène Hendriks op twee zenders tegelijk op televisie verscheen. Niet alleen presenteerde ze op spectaculaire wijze de avondshow HLF8, maar ze was ook flink aan de slag bij de wedstrijd Marseille – Feyenoord. Hoe kan dat nou weer? Heeft Hélène zich verdubbelt of speelt er meer? En hoe houdt Hélène al dat lange werken maar vol? Ze moet toch wel een of ander geheim hebben, waardoor ze al die mooie programma’s tegelijk kan maken?

Lees ook: Dochter Johan Derksen wijst Hélène Hendriks aan als opvolger

Hélène verbaast iedereen met een dubbel optreden

Hélène gaf gelukkig zelf uitleg waarom ze zoveel te zien was: HLF8 was eerder opgenomen, dus kon ze ook de wedstrijd doen. Maar dat betekent wel dat Hélène enorm volle dagen meemaakt nu Johnny de Mol is weggevallen bij HLF8. Omdat er nu wel héél veel druk op haar schouders rust, heeft ze de studio van HLF8 helemaal vol laten stouwen met vrouwelijke gasten, die de spotlights een beetje met haar kunnen delen. Want in het weekend moet ze ook weer gewoon de Nederlandse voetbalvelden af!

Het dreamteam van Hélène Hendriks

Haar dream team bestaat uit Lale Gül, Antoinette Hertsenberger, Lilian Marijnissen en Stephanie van Eer. Geen slecht gezelschap! Daar komt Hélène de avonden wel mee door. Al is het wel even bikkelen om al deze sterke vrouwen achter elkaar te woord te staan. Maar Hélène heeft weinig keuze, want hierna wilt de prachtige blondine ook nog haar wedstrijden kunnen zien. Wat Hélène dus nodig heeft zijn ijzersterke tafelgasten, waar ze eigenlijk niet te veel voor hoeft te doen om een interessant gesprek aan te knopen. Zo heeft ze nog genoeg gevatte opmerkingen voor tijdens het verslag van de wedstrijden. Met dit droomteam moet dat wel goedkomen.

Battle of the blondes bij HLF8

Het wordt straks wel vechten voor de titel van knapste blondine in de studio van HLF8. Want behalve Hélène zijn er nog veel meer prachtige blonde vrouwen aanwezig aan tafel. Natuurlijk zijn die stiekem allemaal geen partij voor Hélène, die het allemaal al heeft. Wie kan er nog tippen aan de vrouw die jaren lang Johan Derksen heeft moeten uitstaan met een lach op haar gezicht? Zelfs als Hélène een keertje niet de knapste zou zijn in de studio, dan wint ze het nog steeds vanwege haar geweldig innerlijk. Hélène is dan ook een echte allround powervrouw.

Hélène vormt het perfecte duo

Samen met Lale Gül aan haar zijde hoeft Hélène niks meer te vrezen. De gevatte schrijfster kan de gevleugelde presentatrice wel bijstaan met een kritische noot of een gevatte opmerking op het juiste moment. En daarmee is de avond van Hélène eigenlijk al een grandioos succes voor deze al begonnen is. Met al deze vrouwen aan haar kant zet Hélène de sterkste afleveringen in tijden neer. En daardoor houdt Hélène ook nog eens genoeg tijd en energie over om verslag te doen van al die voetbalwedstrijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Vivienne van den Assem deelt deepfake-foto van zichzelf met ander lijf

Zet je schrap: het lijf van Vivienne van den Assem gaat de komende maanden flink veranderen. Gelukkig niet zo snel als de presentatrice met deze foto doet vermoeden...

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?