Hélène Hendriks laat wilde kant zien op beestachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een beest van een vrouw. Dat was je waarschijnlijk wel bekend. Haar wilde kant komt op foto’s goed naar boven.

Het mag duidelijk zijn dat presentatrice Hélène Hendriks een van de wildste vrouwen van Nederland is. Dat kan je vooral zien aan de kleding die ze aantrekt. Hélène identificeert zich dan ook niet zo snel als mens, maar eerder als dier. En daarom trekt ze allemaal printjes aan die haar een klein beetje op een dier doen lijken. Van alle foto’s waarop Hélène zich naar een bepaald dier gekleed heeft, zijn dit toch echt de mooiste!

Lees ook: Foto: Helene Hendriks opnieuw afgemaakt vanwege frappant kledingstuk

Hélène is een echte tijger in panter print

Ze is misschien niet het jongste grietje in televisieland, maar waarschijnlijk wel de leukste en meest spontane. En Hélène weet dat ook van zichzelf. Haar status op televisie als ’tijger’ is haar dan ook zeer bekend. En dus besluit ze om zich maar compleet naar dat imago te kleden met een panter print. En dat ziet er natuurlijk gewoonweg adembenemend uit. Hélène is zelfs zonder haar speciaal gekozen outfits ongelooflijk interessant om naar te mogen kijken, maar met haar gevaarlijke en beestachtige velletjes wordt ze natuurlijk nog net een tandje leuker en interessanter. Kom niet te dicht bij panter Hélène, want ze weet je waarschijnlijk met huid en haar te verslinden. Toch is dat een kleine prijs om te betalen, als je daardoor dichter bij Hélène in de buurt mag komen natuurlijk.

Hélène weet het ook goed te vinden met andere dieren op foto

Als wild dier onder de vrouwen weet Hélène het natuurlijk als geen ander te vinden met andere dieren. Haar eigen hondje is daar geen uitzondering op. Als Hélène niet aan het werk is, dan knuffelen de twee wat af. Dan zijn ze de beste vriendjes. Soms mag het gelukkige hondje mee als Hélène aan het werk is. Dan kan ze tussen de takes door even spelen met haar beste maatje. Ook buiten de studio is Hélène eigenlijk constant met haar puppy bezig. Ze grapt regelmatig dat haar hond haar grote liefde is!

Hélène vertoont gedrag van zeldzaam dier

Ze vertoont ook soms trekjes van zeer zeldzame dieren! Wat dacht je van een sneeuwluipaard? Die zie je niet vaak in Nederland! Hoewel deze dieren normaal een kei zijn in camouflage, moet Hélène Hendriks daar duidelijk nog een paar lesjes in krijgen. Ze valt namelijk ontzettend op met haar printje. Nu maar oppassen dat er geen jagers in de buurt zijn…

Hélène is een bezig bijtje

Gelukkig doet Hélène niet alleen maar de gevaarlijk roofdieren na. Ook het onschuldige bijtje moet ze eventjes imiteren, met haar gestreepte trui. Nu is Hélène natuurlijk wel het leukste bijtje in de mediawereld. En net als een bij blijft Hélène altijd bezig. Ze vliegt van het ene programma naar het andere.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...