Hélène Hendriks laat volgers schrikken met duizelingwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks houdt wel van een beetje spanning in haar leven. Nu laat ze haar volgers schrikken met een duizelingwekkende foto.

Presentatrice Hélène Hendriks is een vrouw met ballen. En niet alleen maar omdat ze altijd over voetbal praat. Hélène durft wel het een en ander te ondernemen. daarom zoekt ze voor haar nieuwe programma The Big Balance de grenzen op van wat ze wel en niet aandurft. Haar nieuwe programma presenteert ze bovenop de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Op haar Instagram deelt ze een aantal bijzondere kijkjes achter de schermen, bijvoorbeeld hoe een van de kandidaten vastgespeld wordt op grote hoogte.

Lees ook: Foto: deze drie mannen houden Hélène Hendriks gezelschap tijdens Kerst

Hélène Hendriks kent ongekende hoogtes

De gehele Johan Cruijff Arena is omgetoverd voor het spectaculaire programma. Een gigantisch koord is boven het veld gespannen en de kandidaten moeten daar op 1 Januari allemaal overheen lopen. Hélène vindt het nogal spannend. Niet heel gek ook, het is een van haar eerste grote programma’s die niks met sport te maken heeft. Dat maakt het nieuw terrein voor Hélène. En al het nieuwe is eng. Al zal ze zich op die manier wel meer verbonden voelen met de kandidaten van het programma, die ook doodsangsten uitstaan op de hoge platformen. Zij moeten straks over het koord gaan lopen in de hoop dat ze niet naar beneden vallen. Natuurlijk hoopt Hélène natuurlijk stiekem wel dat er een of twee kandidaten vallen, dat levert namelijk betere televisie op. Misschien dan toch maar een spannend pakje aantrekken voor de uitzending?

Hélène neemt eerste kijkje bij voorbereidingen The Big Balance

Je kan zeggen over Hélène wat je wil, maar de blonde presentatrice heeft wel toewijding. Ze is er namelijk als de kippen bij als de kandidaten zich aan het voorbereiden zijn om de tocht naar de overkant te maken. Hélène wilt geen enkel moment missen. Straks krijgt ze nooit mee zo’n kans als deze om een avontuurlijk programma te maken. Dan kan ze er maar beter van genieten zolang het duurt. Daarbij is het toch wel spannend op zo’n grote hoogte televisie maken.

De kandidaten zijn niet de enige die spannende trucjes uitoefenen in het stadion

Hélène kan er ook wat van als het om gekkigheid in een stadion gaat. Ze is zelf natuurlijk ook wel een beetje avontuurlijk ingesteld. Zo gebruikte ze ooit de trappen van het stadion als glijbaan om zo snel mogelijk beneden te komen. Natuurlijk liep dat niet helemaal af zoals Hélène dat bedoeld had, maar dat maakte het alleen maar leuker om naar te kijken. Hélène heeft het filmpje destijds ook zelf op haar Instagram gezet zodat al haar volgers er van konden genieten. Misschien dat ze op basis van dit filmpje bij The Big Balance ook bedacht hebben om Hélène in te huren als presentatrice. Dat zou dan weer een erg grappig toeval zijn. 1 Januari kan je zien hoe alle voorbereidingen van The Big Balance zijn verlopen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!