Hélène Hendriks hengelt naar Gouden Televizier-Ring met foto in strak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is ontzettend goed bezig. De knappe blondine maakt gewoon kans op een Gouden Televizier-Ring en maakt dat bekend met een strak jurkje.

Knappe presentatrice Hélène Hendriks maakt kans op grote prijs

Hélène Hendriks maakt dit jaar best wel kans op de Gouden Telvizier-Ring. De prachtige presentatrice wist met haar programma De Oranjezomer best wel hoge ogen te gooien. De knappe blondine maakte op alle kijkers een buitengewoon goede indruk en dat is niet onopgemerkt gebleven. Al die moeite die Hélène in haar programma heeft gestopt betaalt zich waarschijnlijk nu eindelijk uit.

Lees ook: Foto: Deze knappe presentatrice wordt nu al het ‘zusje van Hélène Hendriks’ genoemd

Hélène Hendriks hoort bij top 7 van favorieten

Hélène Hendrik hoort bij een groep van 50 presentatoren die dit jaar strijden voor de Gouden Televizier-Ring Presentator. Ze stijgt wel flink boven de concurrentie uit, want Hélène hoort momenteel bij de zeven kanshebbers die het gros van de stemmen hebben ontvangen. Daarmee maakt ze grote kans om daadwerkelijk de Gouden Telvizier-Ring mee naar huis te nemen. De knappe presentatrice is daar natuurlijk erg blij door, maar voelt ook de spanning. Maar daar laat ze gelukkig niks van merken. Ze schuift tegenwoordig, ondanks de warme dagen, weer regelmatig aan bij de mannen van Vandaag InsideEn daar weet ze nog steeds, ondanks de gezonde spanning, een mooie bijdrage te leveren aan het programma.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks weer gedegradeerd tot bijrol tijdens Vandaag Inside

Hélène Hendriks weet flink indruk te maken met haar porgramma’s

Bij het grotere publiek maakte Hélène Hendriks al veel indruk met haar bijdrage aan het programma Vandaag Inside, maar met haar eigen show De Oranjezomer wist ze mensen echt het gevoel te geven dat ze wist wat ze deed. Zelfs bromsnor Johan Derksen steunt de knappe blondine. Hij is ervan overtuigd dat Hélène de Gouden Telvizier-Ring moet pakken. Natuurlijk is Hélène erg blij met de steun van Johan. Dat kan ze namelijk enorm waarderen. Of het helpt met het behalen van de prijs valt nog te zien. Maar het kan zeker geen kwaad.

Hélène Hendriks zou knapste winnares Gouden Telvizier-Ring worden

De aantrekkelijke blondine zou, wanneer de de Gouden Televizier-Ring mee naar huis mag nemen, wel gelijk een van de knapste winnaressen worden tot nu toe. De zeer verleidelijke presentatrice weet haar volgers altijd flink in de watten te leggen met de mooie foto’s die ze plaatst online en de heerlijke pakjes die ze in haar uitzendingen draagt. Zeker als ze dan ook nog eens in die uitzendingen tegen andere prachtige vrouwen aankruipt. Dat is een van de redenen waarom De Oranjezomer het zo goed deed bij het publiek. De aantrekkingskracht van Hélène Hendriks moet zeker niet onderschat worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!