Heleen van Royen verwent Vandaag Inside-kijker met razend populaire foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen snapt héél goed wat haar volgers willen zien! De schrijfster zorgt met deze fijne foto voor nóg meer kijkers bij haar volgende Vandaag Inside-optreden…

Heleen deelt met regelmaat een verleidelijke foto. Soms scoort zo’n foto zó goed dat ze ‘m op meerdere kanalen tegelijk aanbiedt. Als kers op de taart liet ze ook weten dat ze binnenkort weer bij Vandaag Inside te zien is. De VI-kijker wordt nu zelf twee keer verwend.

Heleen van Royen kondigt VI-optreden aan met foto

Het was in eerste instantie helemaal niet de bedoeling om deze foto online te zetten, maar Heleen van Royen liet weten dat het kiekje zó populair was dat ze hem wel moest posten. Dat snappen we maar al te goed. Met een verleidelijk zwart topje aan ziet ze er weer prachtig uit. Met deze verleidelijke foto verwent ze haar volgers twee keer. Ze laat namelijk ook gelijk weten dat ze weer aan tafel gaat zitten bij Vandaag Inside. Als opwarmertje voor de Vandaag Inside-kijkers heeft ze deze prachtige foto dubbel gedeeld. De VI-kijkers in haar comments-sectie zijn dan ook door het dolle heen!

Heleen van Royen blijft favoriet bij Vandaag Inside

Er kan wel geconcludeerd worden dat Heleen van Royen een van de meest populaire vaste gasten is bij het programma Vandaag Inside. De schrijfster schuift regelmatig aan bij de mannen van VI. Ook nu laat ze weten dat ze binnenkort weer te zien is bij Vandaag Inside. Dit laat ze weten aan de hand van een verleidelijke foto. De Vandaag Inside-kijkers in haar comments kunnen er duidelijk niet genoeg van krijgen. Wanneer Heleen van Royen weer op de tv te zien valt, zitten de kijkers op hun puntje van de stoel.

 

Heleen van Royen in spannend pakje

De herfst staat alweer voor de deur. Het wordt steeds kouder buiten, dit betekent dat de dekentjes en warme kleding weer tevoorschijn komen. De knappe schrijfster heeft nu dan ook een heerlijk warm huis pak besteld. Uiteindelijk gaat het bij Heleen er alleen maar om of het warm is of niet. Ze heeft daarom ook een pak van de mannenafdeling gekocht. Ondanks dat het van de mannenafdeling komt staat het Heleen prachtig. Even een in een goede pose staan en maken maar de foto. Haar volgers waren zo door het dolle heen van het hete pakje, dat iedereen deze herfst in het hete pakje gaan rondlopen.

Heleen van Royen is net als goede wijn

De 57-jarige schrijfster is voor vele nog steeds een genot om naar te kijken. Heleen van Royen wordt door haar volgers daarom soms vergeleken met een goede wijn. Hoe ouder ze wordt, hoe beter ze eruit gaat zien. Het is dan ook niet gek dat Heleen veel mannelijke volgers heeft. Op sociale media zeggen ze dan ook “Leuk en…. nog steeds lekker”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.