Heleen van Royen trakteert volgers op foto van spannende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl haar vriend aan het rijden is, gunt Heleen van Royen haar volgers een interessant inkijkje…

Wie Heleen van Royen een beetje kent, weet dat ze van geen ophouden weet als het draait om spannende foto’s. De schrijfster heeft genoeg aanhangers die dit soort foto’s aanbidden. Haar vriend moet zijn ogen op de weg houden, maar haar smachtende groep volgers krijgt alvast een voorproefje…

Heleen van Royen trakteert volgers op spannend filmpje

Heleen van Royen deelde dus onlangs via Instagram een wel heel pikant filmpje. Zelfs een tikje ordinair van de schrijfster. Ze deelt namelijk een video dat ze samen met haar man onderweg is naar een feest. Heel gebruikelijk natuurlijk, lekker feesten. Maar de outfit van Heleen spreekt boekdelen. De schrijfster draagt namelijk een knalrood pak, met open voorkant. Een beetje ordinair, of juist mooi? Het is in ieder geval duidelijk dat Heleen ontzettend uitkijkt naar de ‘party’. “Going to a party“, zegt de schrijfster met een grote lach op haar gezicht. Een spannende uitdagende blik zorgt voor ietwat spanning tussen de twee in de auto. Heleen houdt er natuurlijk van om een beetje aandacht te krijgen, dus zorgt ze daar dit keer weer voor door deze outfit online te zetten. Samen zingen de twee het nummer ‘Heaven Must Be Missing An Angel’, en zingen en dansen ze in de auto. Heleen en haar vriend Bart hebben er zin in!

Lees ook: Foto: Heleen van Royen ingezet als lokkertje voor de kijker van Vandaag Inside

Heleen van Royen slaat weer toe met toiletselfie

Onlangs plaatste Heleen van Royen weer een nieuwe ’toiletselfie’. De schrijfster staat natuurlijk wel een beetje bekend om de pikante toiletselfies, en wist ook dit keer weer toe te slaan. Deze spannende kiekjes houden de Instagram pagina van Heleen een beetje relevant, en zichzelf ook. In ieder geval lijkt Heleen het zelf allemaal top te vinden, ze gaat er wel goed op, die aandacht. En aandacht, krijgt ze genoeg. Onder de beruchte toiletselfie zien we vele sappige reacties; “Knapperd”, “Hangt er vanaf wat je daar nog meer doet“. De wanhopige mannen zijn dus ook weer toegeslagen, in de reacties van Heleen. De heren benoemen eigenlijk allemaal hetzelfde; dat Heleen er goed uitziet. Zouden ze denken dat ze een kans maken? In ieder geval ligt Heleen er niet wakker van, en gaat gerust door met haar ritueel; “A toiletselfie a day, keeps the doctor away“. Nou, Heleen, dan moet je voorlopig nog even doorgaan met deze selfie’s, want dan hoef je voorlopig even niet naar de dokter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!