Heleen van Royen knielt in toilet voor opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heleen van Royen, een vrouw die bekend staat om haar gedurfde woord, heeft besloten om de kersttradities dit jaar een nieuwe wending te geven. Met een verrassende foto, waarop ze triomfantelijk naast een toiletpot staat, brengt ze de kerstvreugde op een plek waar je die het minst verwacht…..

Heleen van Royen vlamt naast toilet

De foto die ze deelde op haar Instagramverhaal toont een, zoals altijd, stralende Heleen van Royen, hurkend bij de toiletpot, met een toiletrolhouder die een feestelijk tintje krijgt dankzij de kerststerretjes en de origineel bedachte tekst “Merry Xmas”. Deze foto is een duidelijk teken dat humor en een knipoog altijd dichtbij zijn voor de schrijfster, die het afgelopen jaar het boek ‘Juice’ uitbracht, zelfs in de meest alledaagse situaties. Heleen maakt de post af met de bijschrift “De details maken het af” onderaan de foto, wat benadrukt dat het de kleine dingen zijn die het doen – zelfs als het om toiletpapier gaat tijdens de kerst.

Haar keuze om naast het toilet te knielen, een plek die vaak wordt geassocieerd met het onsmakelijke, en er een bron van vrolijkheid van te maken, de traditionele kerstnormen. Het daagt de kijker uit om de schoonheid te zien in het ongebruikelijke en het alledaagse. De toiletrolhouder, die vaak over het hoofd wordt gezien, wordt hier een symbool van kerstvreugde. Heleen positioneert zichzelf als de ambassadeur van deze ongebruikelijke kerstvreugde. Ze toont aan dat met een beetje creativiteit en gevoel voor humor, zelfs de meest banale voorwerpen kunnen transformeren tot iets feestelijks en vrolijks.

Interessante inkijk zorgt voor hete feestdagen!

De kerstperiode, een magische tijd vol verrassingen, en onze eigen Heleen van Royen heeft ons een onvergetelijk cadeau gegeven. Met haar laatste foto op sociale media zet ze niet alleen het kerst-wcpapier in een nieuw daglicht, maar ook de conventionele grenzen van wat we gewend zijn. Dit uitzicht is niet alleen een smakelijke traktatie voor haar volgers, maar een ware kerstshow. Het is een fantastische mix van humor, klasse en een beetje ondeugendheid. En dat is allemaal verpakt in het kleinste kamertje van het huis!

Deze kerstfoto, verre van standaard, laat zien hoe Heleens unieke stijl zorgt voor enthousiasme en bewondering bij haar volgers. Ze brengt de kerstsfeer naar een geheel nieuw niveau, en dat met een knipoog. Een feestelijke traktatie die de temperatuur doet stijgen, zelfs in de koudste kerstnachten. Met deze foto bewijst ze wederom dat ze een meester is in het balanceren op de grens van het en het speelse. De schrijfster is altijd in staat om ons te verrassen met haar creatieve uitspattingen.

Heleen van Royen’s ‘BFFs’ Trotseren Bijna de Storm

Heleen van Royen heeft het afgelopen jaar weer flink van zich laten horen. Ze schrijft niet alleen, maar reist ook de wereld over! Natuurlijk deelt ze van die trips de nodige oogverblindende kiekjes op Instagram, tot groot genoegen van haar volgers. Zo trakteerde ze ons onlangs op een foto waar de wind vrij spel had. Daar stond ze, onbevreesd en stralend, zonnend zonder de bovenkant van haar strakke witte setje. De weerspiegeling in het raam legde het moment vast, tot groot genot van haar fans. Heleen blijft Heleen: altijd in voor een stunt die haar volgers doet smullen.

Heleen van Royens Instagram-pagina

Benieuwd geworden naar Heleen van Royen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op haar Instagram-pagina: @heleenvanroyen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.