Heerlijk: Knappe vriendin van Feyenoord-topscorer Giménez gaat helemaal los na CL-overwinning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Feyenoord-spits Santiago Giménez is in bloedvorm bij zijn club. En achter deze man staat een héél opvallende en excentrieke vriendin. Na de overwinning op Lazio ging deze Fer Serrano helemaal uit haar dak…

Fer Serrano gaat uit haar dak tijdens Feyenoord – Lazio Roma

Onlangs maakte Feyenoord-spits Santiago Giménez tegen Lazio Roma zijn debuut voor Feyenoord in de Champions League. Hij wist bij zijn debuut meteen twee keer het net te vinden, waarmee hij zijn club naar een 3-1 overwinning loodste tegen Lazio Roma. Dit zal een avond om nooit te vergeten zijn voor de Mexicaanse doelpuntenmachine. Tijdens de wedstrijd werd hij op de tribune bijgestaan door zijn beeldschone vriendin. Zijn vriendin Fer Serrano ging helemaal uit haar plaat toen haar vriend wist te scoren. Dit leverde dan ook prachtige beelden op. Op de beelden is te zien hoe ze het hardste juicht in het hele stadion. Ze kan het bijna niet geloven dat haar vriend twee goals maakt. Bekijk de beelden hieronder zelf:

Na de wedstrijd was het nog niet klaar met juichen en vieren voor Serrano. Ze kon het niet laten om nog even het feestje mee te vieren met de Feyenoord-supporters. Op de beelden is te zien hoe ze springend een liedje over Giménez aan het meezingen is. Daarbij houdt ze een sombrero vast om haar Mexicaanse roots eer aan te doen. Heerlijk om te zien!

Als Laatste deelde de knappe brunette beelden van na de wedstrijd samen met haar vriend. Op de beelden is te zien hoe het stel dansend in de lift staat. Het is prachtig om te zien hoe Fer Serrano meeleeft met haar vriend tijdens en na de wedstrijd. Dit levert voor ons natuurlijk prachtige beelden op om naar te kijken.

Fer Serrano deelt beelden van het leven in Rotterdam

in een Fotoreeks op haar instagram laat Fer Serrano zien hoe het leven van haar en haar vriend Santiago Giménez in Rotterdam eruit ziet. Ze begint de fotoreeks met beelden van haar en Santiago dat ze aan het genieten zijn aan het water. Vervolgens deelt ze beelden van haar rit in de auto. Daarna laat ze een belangrijk aspect van het leven zien, Ze deelt beelden van een tafel voor met eten. Het appartement van Serrano en Giménez moet zal normaal waarschijnlijk beschikken over een fantastisch uitzicht. Dit uitzicht werd onlangs flink belemmerd door de dichte mist die om het gebouw heen hing. Ze laat ook nog een filmpje zien waarin Giménez drinken wil pakken, hierbij kan hij het niet laten om even een grappige move voor de camera te laten zien. Fer Serrano sluit de compilatie af met beelden dat Santiago Fifa ligt te spelen op de bank.

Bekijk de beelden hier!

Fer Serrano laat outfit zien met dansje

De knappe Fer serrano wilde haar instagramvolgers haar outfit laten zien. Dit deed ze door hen te vermaken met een toepasselijk dansje. In het filmpje is te zien dat Fer ook nog eens over goede dansmoves beschikt. Hiermee heeft Santiago wel een totaalpakket aan de haak geslagen met zijn vriendin. Check de beelden hieronder:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!