Heeft Hélène Hendriks een vriend, of geen relatie?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor een vrouw die zo vaak op tv is, weten we eigenlijk heel weinig van Hélène Hendriks. De verslaggeefster doet altijd heel geheimzinnig over haar privéleven. Zo weten maar héél weinig mensen of Hélène een vriend of relatie heeft…

Er zullen in Nederland weinig vrouwen zijn die vaker avances van mannen af moeten slaan dan Hélène Hendriks. De presentatrice wordt soms zelfs live op tv de liefde verklaard door haar Veronica Inside-collega’s! Waarom elke man stiekem denkt dat ie kans maakt bij Hélène Hendriks? Omdat de blondine altijd in het midden houdt of ze een vriend of relatie heeft natuurlijk! Een duidelijk antwoord zou direct korte metten maken met alle geruchten. Of geniet ze stiekem wel ’n beetje van al die aandacht? Hélène heeft door de jaren heen wel een aantal hints laten vallen over haar liefdesleven. Dit is wat we weten…

Lees ook: Foto van Hélène Hendriks in De Oranjezomer zorgt meteen voor ophef

De vriend van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft voor zover bekend is geen vriend. Een mooie vrijgezelle vrouw die zich in het met testosteron overladen voetbalwereldje betreedt? Ontploffingsgevaar! Dat heeft Hélène Hendriks zelf al ontelbaar keer aan levende lijve meegemaakt. Ze is eigenlijk elke week onderwerp van gesprek aan tafel bij Veronica Inside. Vooral Johan Derksen, Hans Kraay jr. en René van der Gijp fantaseren soms hardop over een gezellig avondje met Hélène. Toch heeft de blondine zich altijd goed kunnen wapenen tegen de toespelingen tijdens VI. Dat maakt haar zo’n goede aanwinst voor de Nederlandse voetbalwereld: ze staat écht haar mannetje. Zo moest ze aan het begin van haar carrière nog wel eens de avances van profvoetballers afslaan. Die vroegen dan na de wedstrijd haar nummer. Ze visten allemaal achter het net! Is er dan écht geen man in het leven van Hélène Hendriks?

Hélène Hendriks houdt relatie geheim

Hélène Hendriks houdt haar kaken nog steeds stijf op elkaar als iemand vraagt of ze een relatie heeft. Ze wil uit de bladen wegblijven, heeft ze ooit gezegd. Toch zijn er bepaalde hints die misschien zouden kunnen verklappen dat ze misschien een relatie heeft. Zo kocht ze in 2020 een riante villa in Brabant, die geschat werd op bijna 1 miljoen euro. Zo’n prachtige ruime woning betrek je niet in je uppie toch? Het feit dát ze niks zegt over haar liefdesleven is eigenlijk ook een dikke hint. Als er écht niks gaande zou zijn, zou ze er ook niet zo geheimzinnig over hoeven doen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Valt Hélène op vrouwen?

Even ging het gerucht dat Hélène Hendriks misschien op vrouwen zou vallen. Ze zou in de voetballerij beslist niet de eerste vrouw met die voorkeur zijn! Omdat die geruchten haar toch iets te ver gingen, besloot Hélène toch even te reageren. Speculeren mag, maar de presentatrice hoeft niet in romantisch opzicht aan vrouwen gelinkt te worden. Dat maakt het gissen toch weer iets makkelijker!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Had Hélène ook iets met Joep Schreuder?

Toen Hélène Hendriks net gestopt was met hockeyen kwam NOS-verslaggever Joep Schreuder op haar pad. De ervaren journalist nam Hélène onder zijn vleugel en leerde haar de fijne kneepjes van het vak. De twee schijnen een tijd zó close te zijn geweest, dat er geruchten gingen dat Hélène Hendriks en Joep Schreurer een relatie hebben gehad. Toen ze eenmaal haar plekje in de Nederlandse voetbalwereld veroverd had, schijnt ze hem te hebben laten vallen. Ook op deze verhalen reageerde Hélène zelf vrij duidelijk: “Hij is mijn ontdekker geweest, maar wij hebben geen relatie gehad. Daar kan ik heel simpel over zijn: dat is niet waar.” Toch is het verhaal hiermee nog niet helemaal af. Joep Schreuder suggereerde bij navraag namelijk dat er wél sprake van een relatie tussen hem en Hélène geweest zou zijn. “Soms gebeuren dit soort dingen. Wij hadden toen eens… ja, we kenden elkaar heel goed. Ik denk dat je hier wel wat mee kunt.” Zou het dan toch? Of ging het bij Joep precies zoals bij Derksen, Kraay jr., Van der Gijp en vele profvoetballers – veel wishful thinking, maar uiteindelijk liepen ze allemaal een blauwtje. Ach, niet geschoten is altijd mis. Het blijven toch voetballers hè!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.