Hebben! De gloednieuwe PS5, nu voor het eerst van dichtbij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De feestdagen liggen weer op de loer. Ook dit najaar gaat je spaarrekening het zwaar te verduren krijgen: zowel Xbox als Playstation komt met een nieuwe console! Die laatste krijgen we nu voor het eerst van dichtbij te zien!

Klaar om je verschrikkelijk oud te voelen? De PS4 en de Xbox One zijn alweer meer dan zes jaar oud! Het is dit najaar dus de hoogste tijd voor Sony en Microsoft om een nieuwe console te lanceren. Vooralsnog waren veel details rondom de Xbox Series X en de PS5 of Playstation 5 nog onduidelijk. Deze week kon er eindelijk kennisgemaakt worden met die laatste. Een aantal Japanse Youtubers kreeg een gloednieuwe PS5 opgestuurd! Dit is wat we nu weten…

Lees ook: Deze iPhone-lifehack bespaart je veel stress!

Alles over de nieuwe PS5, inclusief prijs

Samen met deze onthulling zijn er ook gameplaybeelden vrijgegeven. Op die manier kan je nu eindelijk zien hoe de PS5 het op ‘gewoon’ beeld doet. Ook de console zelf en de controller werden voor het eerst onder de loep genomen. Het apparaat schijnt volgens 4Gamer, de website die de beelden beschikbaar stelde, erg stil te zijn. Bovendien viel het op dat de ‘ok’ knop op de controller niet langer de rode ‘O’ is, maar je nu met de blauwe ‘X’ menuselecties bevestigt.

De PS5 komt op 14 november uit in Nederland, en zal hier 499 euro gaan kosten. De digitale versie van de console (speelt alleen via de store gedownloade games af) kost 399 euro.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.