Hebben! De gloednieuwe PS5, nu voor het eerst van dichtbij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De feestdagen liggen weer op de loer. Ook dit najaar gaat je spaarrekening het zwaar te verduren krijgen: zowel Xbox als Playstation komt met een nieuwe console! Die laatste krijgen we nu voor het eerst van dichtbij te zien!

Klaar om je verschrikkelijk oud te voelen? De PS4 en de Xbox One zijn alweer meer dan zes jaar oud! Het is dit najaar dus de hoogste tijd voor Sony en Microsoft om een nieuwe console te lanceren. Vooralsnog waren veel details rondom de Xbox Series X en de PS5 of Playstation 5 nog onduidelijk. Deze week kon er eindelijk kennisgemaakt worden met die laatste. Een aantal Japanse Youtubers kreeg een gloednieuwe PS5 opgestuurd! Dit is wat we nu weten…

Lees ook: Deze iPhone-lifehack bespaart je veel stress!

Alles over de nieuwe PS5, inclusief prijs

Samen met deze onthulling zijn er ook gameplaybeelden vrijgegeven. Op die manier kan je nu eindelijk zien hoe de PS5 het op ‘gewoon’ beeld doet. Ook de console zelf en de controller werden voor het eerst onder de loep genomen. Het apparaat schijnt volgens 4Gamer, de website die de beelden beschikbaar stelde, erg stil te zijn. Bovendien viel het op dat de ‘ok’ knop op de controller niet langer de rode ‘O’ is, maar je nu met de blauwe ‘X’ menuselecties bevestigt.

De PS5 komt op 14 november uit in Nederland, en zal hier 499 euro gaan kosten. De digitale versie van de console (speelt alleen via de store gedownloade games af) kost 399 euro.

 

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten