Handbalbabes feesten te hard en te vroeg

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Oranje Handbal Estavana Polman

Wie zonder voorkennis de feestende handbalbabes van Oranje bekeek nadat ze angstgegner Noorwegen hadden verslagen, zou denken dat het WK-goud binnen was. Het ging echter ‘slechts’ om een groepsfasewedstrijd. Vandaag stond Duitsland op het programma. Typisch gevalletje te vroeg gejuicht?

Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist. Geen woorden die je uit de mond van een professioneel sporter verwacht te horen. Toch krijsten Estavana Polman en consorten het in koor na de zoveelste gewonnen groepswedstrijd op het WK handbal in Japan. De rekening kregen ze vandaag pas…

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nederlands Handbal Team (@dutch_national_handballteam) op

Tikkeltje gênant

Ze hadden nog nooit van Noorwegen gewonnen. Een klein feestje was dus wel op z’n plaats na de groepsfaseoverwinning tegen het Scandinavische topland. Een klein feestje, dames. Geen harde party! Na de zoveelste juichcirkel, stuiterdans en ‘We gaan nog niet naar huis’ begon het dan ook een tikkeltje gênant te worden. Waren de meiden vergeten dat er na deze geslaagde eerste groepsfase nog een tweede groepsfase zou volgen? En daarna nog de knockoutronde? Dames? Ze hoorden ons al niet meer. Het feestje had zich inmiddels verplaatst naar de kleedkamer. Het geluid van knallende kurken echode nog net niet door de catacomben.

Het WK goud is binnen! Wat? Er volgen nog twee rondes?

Altijd weer die Duitsers

Achteraf is makkelijk praten, maar het is niet gek dat de gevolgen van die genotsexplosie vandaag zichtbaar werden. Na Noorwegen volgde namelijk Duitsland. En wie onze sporthistorie kent, weet dat Duitsland in welke sport dan ook een vervelende tegenstander is. Zeker omdat dat team geleid wordt door ‘overloper’ Henk Groener, die jarenlang de Oranjevrouwen coachte.

Het extreem gemotiveerde Duitse team legde de zwakke plekken van Nederland bloot, en nam een voorsprong van vier goals. Dat bleek uiteindelijk genoeg. Het toch al uitkaterende Nederlandse team kreeg dus nóg een kater te verwerken. Misschien vanavond na een kopje gemberthee om 9 uur naar bed? Morgen wachten de Denen alweer voor een do or die-wedstrijd.

Pray the hangover away…

Keepertje hoor

De absolute uitblinker bij de Duitsers was keepster Dinah Eckerle. De doelvrouw, die met net zo veel passie speelt als ‘onze’ Tess Wester, leek twee extra paar armen en benen te hebben deze wedstrijd. De 24-jarige blondine degradeerde de meest onhoudbare ballen tot missers. Om moedeloos van te worden. Tess keepte zelf ook een ijzersterke wedstrijd, maar kon vandaag niet tippen aan deze Duitse dynamietstaaf!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dinah Eckerle (@diinah_12) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dinah Eckerle (@diinah_12) op

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten