Haarband van Memphis Depay veroorzaakt rel: deze gekke hoofddeksels droeg hij eerder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De haarband van Memphis Depay zorgt voor onrust! De aanvaller van Oranje is een fan van hoofddeksels, maar krijgt daar eigenlijk altijd commentaar op. We nemen een klein duikje in zijn hoeden- en petten-cv!

Gisteren speelde het Nederlands Elftal tegen Canada. Dit was een oefenwedstrijd voor het EK, dat over een weekje begint. Iets wat mensen opviel was de haarband van Memphis Depay. Er werd aan Ronald Koeman gevraagd wat hij daar nou van vond. Hij zegt dat het wel een “nieuwe tijd” is, dus dat hij dit vroeger waarschijnlijk niet had geaccepteerd, maar dat spelers zoiets nou eenmaal doen nu. Ook laat hij weten dat hij niet weet waar het voor is en dat hij nog niet weet of hij Memphis dit maandag weer laat dragen. Toch scoorde onze topscorer de verlossende 1-0 net na rust. Hierdoor ging het balletje rollen en gingen we er flink overheen. Goede start richting het EK in ieder geval!

Bekijk de haarband van Memphis Depay hieronder!

Memphis haarband

Modebewuste Memphis Depay houdt van een hoedje of pet

Memphis Depay is nou eenmaal van de fashion. Het is niet de eerste keer dat hij iets op zijn hoofd draagt, want hij heeft weleens raardere hoedjes gedragen. Iedereen herinnert zich natuurlijk nog  die enorme zwarte hoed die hij jaren geleden eens droeg toen hij zich bij Oranje meldde. Hij leek wel een soort goochelaar! Zulke mode-statements waren wij simpele Nederlanders niet gewend, dus kreeg Memphis daarna de wind van voren, ook van de media.

Memphis is erg bezig met zijn uiterlijk buiten voetbal, maar blijkbaar dus ook een beetje tijdens het voetballen. Memphis heeft dan ook een eigen kledingmerk gestart genaamd Memphis Depay Clothing (MDC). Een erg originele naam al zeg ik het zelf. Dit merk bestaat al sinds 2020, maar is nog niet super bekend onder de meeste mensen. MDC verkoopt op de site allerlei verschillende dingen. Van shirts tot hoodies en van petten tot kettingen. Natuurlijk is de prijs best aan de hoge kant, maar dan kan je verwachten als een bekend iemand een merk maakt.

Hieronder nog drie leuke foto’s van hoofddeksels van Memphis, waaronder de mooie hoge hoed!

Memphis hoed 1Memphis hoed 2

Meer zien van Memphis Depay

Wil je nou meer zien van Memphis Depay zijn mooie fashion en zijn voetbalcarrière? Neem dan een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst hij regelmatig foto’s van waar hij is of wat hij heeft gedaan. Soms wel erg interessant. Het is in ieder geval de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!