Gwen van Poorten maakt zich klaar voor comeback

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten was een tijdje uitsluitend op het wereldwijde web te bewonderen, maar de voormalig BNN-presentatrice heeft haar zinnen gezet op een terugkeer naar televisieland. Zolang ze maar wel zelf kan bepalen welke klussen ze aanneemt. Talkshows passen niet bij haar. Wat wel? Lekker kleppen zonder restricties.

Gwen van Poorten is al sinds we haar bij Xite en BNN leerden kennen een flapuit: ze zegt en doet wat ze wil, zonder daar lang over na te denken. De presentatrice is lekker druk en zit boordevol energie. Ideaal voor vermakelijke tv zou je zeggen. Toch voelde ze zich niet helemaal lekker in de rol die BNN haar had gegeven. Ineens bevond Gwen zich in een soort sleur en kon ze niet zichzelf zijn.

Gwen van Poorten zoekt online

Gwen verdween in 2018 van tv, en probeerde vervolgens online haar plekje te vinden. Dat is haar na hard werken eindelijk gelukt. Ze ontvangt wekelijks bekende gasten in haar lekker chaotische nieuwe podcast #METZNALLEN. Nu ze haar online doel bereikt heeft, begint toch dat tv-gevoel weer te kriebelen. Tijd voor een comeback? Gwen beweert er klaar voor te zijn. Daar is de kijker enorm blij mee.

Gwens ideale format is geen format

In een videocall met Art Rooijakkers geeft Gwen van Poorten aan dat ze zichzelf binnenkort wel weer op tv ziet verschijnen. Alleen is ze wel op haar hoede voor formats die niet bij haar passen. Bij BNN werd ze, hoe losbollig de omroep ook pretendeert te zijn, in een voorspelbare rol als vragenstelster gedrukt. Elke show dezelfde voorbereide zinnetjes uitspreken die op haar kaartje stonden, dat ziet ze echt niet meer zitten. Het beste format voor Gwen van Poorten is gewoon geen format.

Lekker kleppen met Gwen van Poorten

“Ik wil gewoon alles wat ik denk eruit kunnen flappen”, zegt Gwen tegen Art. Dat kan ze nu in haar nieuwe podcast lekker doen. Met haar eerste gasten Geraldine Kemper en Sophie Milzink zagen we Gwen op haar best: lekker kleppen zonder restricties. Geen onderwerp is taboe, geheimen bestaan niet. Zoiets, maar dan op tv? Dat wil je zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!