Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws over zichzelf terwijl ze haar tranen niet meer in bedwang kan houden…

Gwen van Poorten was verloofd en gelukkig

Waarschijnlijk is het beeld dat iedereen heeft van Gwen van Poorten als volgt; een altijd vrolijke Brabantse presentatrice die het ene na het andere meemaakt in haar geweldig leven. Zo is de brunette kort geleden verloofd geraakt met de vriend waarmee ze al meer dan zeven jaar een relatie heeft. Deze man vroeg haar ten huwelijk tijdens hun roadtrip door Amerika, tijdens zonsopkomst. Veel romantischer kan natuurlijk niet en Gwen was duidelijk heel erg blij. Ook deelde Gwen recent veel over haar avonturen tijdens burning-man, en met het succes van haar boek lijkt haar leven een piek te hebben bereikt. Helaas komt daar nu een snoeiharde verandering in voor de brunette.

Gwen van Poorten deelt heftig nieuws over relatie

Gwen van Poorten deelt altijd heel veel van haar leven op social media. Zo plaatst ze regelmatig foto’s en video’s op haar Instagram en maakt ze vlogjes op TikTok. Ook neemt Gwen een succesvolle podcast op met Geraldine Kemper, waar ze veel over hun levens vertellen. Toch is het niet alleen maar goed nieuws dat Gwen van Poorten deelt over haar leven. Daarom besluit ze ook nu, na een periode van geheimhouding, haar verhaal te doen. Gwen deelt op haar Instagram verhaal een video waarin ze vertelt dat ze haar relatie, en dus ook verloving heeft gebroken. Hier lijkt Gwen al veel moeite mee te hebben, en niemand weet wat er is gebeurd. Daar gaat Gwen verder ook niet op in tijdens haar video, maar ze vertelt wel in haar nieuwe huis te zijn. Dat de presentatrice dus nu al een nieuw huis heeft, laat de ernst van de situatie wel inzien. Natuurlijk is het nog onduidelijk hoe lang zij en haar ex-verloofde nu uit elkaar zijn. Wellicht zal Gwen meer opheldering geven over het einde van haar relatie in de podcast met Geraldine. Zo zegt de brunette namelijk dat ze deze weer gaat opnemen.

Bekijk de video hier.

Gwen van Poorten in tranen vanwege dramatische gebeurtenis

Het doorstaan van een heftige break-up met de man waarvan Gwen van Poorten dacht de rest van haar leven mee te gaan delen, is natuurlijk al heel intens. Helaas houdt het daar niet op met het slechte nieuws voor de knappe Gwen van Poorten. Zoals al eerder gezegd, is Gwen recent verhuisd naar een nieuw plekje, en daarom moesten al haar spullen dus mee. Nu stonden deze opgeslagen op een verdieping onder haar woning. Helaas is hier iets heel erg mis gegaan, want door een domme fout van het verhuisbedrijf zijn al haar spullen verband. Het gaat hier om kleding, erfstukken en eigenlijk alles dat de presentatrice bezat. Gwen vertelt hierover met tranen in haar ogen, en ze is duidelijk erg aangedaan. Het is natuurlijk een grote nachtmerrie, en Gwen vertelt dat het voelt alsof haar huis is afgebrand. Hopelijk komt Gwen sterker uit deze heftige gebeurtenissen, en krijgt ze de steun die nodig is.

Bekijk de video hier.

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!