GTST is weer begonnen: al 4 jaar zonder Inge Schrama

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

GTST fans moeten het al 4 jaar doen zonder Inge Schrama. Inge speelde van 2003 tot 2017 de rol van Sjors Langeveld in GTST, maar stopte onverwachts in 2017 vanwege een burn-out.

In 2003 werd het fictieve Meerdijk opgeschud door de komst van een bijzondere dame. Inge Schrama maakt dat jaar haar opkomst in de langstlopende soapserie van Nederland. Goede Tijden, Slechte Tijden zou nooit meer hetzelfde zijn. 13 jaar lang speelde ze de rol van Sjors Langeveld. En steeds meer begon Inge de publiekslieveling van de serie te worden. Maar toen in 2017 was het opeens klaar. Inge bezweek aan een burn-out. De fans moesten opeens wennen aan Melissa Drost in de rol van Sjors. Na drie jaar hield ook zij het voorgezien en was het klaar met Sjors Langeveld. Het nieuwste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is inmiddels weer begonnen, maar helaas nog steeds zonder de prachtige Inge Schrama.

Lees ook: Wat je nog niet wist over GTST actrice Inge Schrama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I. (@ingk__)

Complete mediastilte van Inge

Sinds haar vertrek uit GTST heeft Inge weinig meer van zich laten horen. In de media blijft het angstvallig stil rondom de prachtige blondine. Ze kwam ongeveer twee jaar geleden nog wel met een officieel statement: ‘Het is bijzonder dat ik zo lang, vanaf zo’n jonge leeftijd dit werk heb mogen doen. Ik ben echt opgegroeid bij Goede Tijden, Slechte Tijden en in die tijd is de rol van Sjors met me meegegroeid. Van meisje tot moeder. Ik ben heel dankbaar voor deze waardevolle periode in mijn leven.’ Het lijkt er op dat Inge voorlopig helemaal klaar is met Goede Tijden, Slechte Tijden en acteren in het algemeen. Of we haar dus nog terug gaan zien is dus maar de vraag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GTST Street Team (@gtststreetteam)

Doorstart als fotomodel?

Dat Inge voorlopig klaar is met televisie is wel duidelijk. Niet heel gek ook, aangezien ze er een flinke burn-out aan heeft overgehouden. Maar of Inge een compleet afscheid van media neemt is nog steeds na al die tijd niet zeker. In 2019 dook Inge namelijk weer op in een mooie fotoshoot met William Rutten. Daar werd Inge even van haar beste kant laten zien. Inge is extreem fotogeniek. Wellicht dat ze nog een doorstart durft te overwegen als model. Daar zouden vele mensen erg blij mee zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by William Rutten (@williamrutten)

Inge geniet voorlopig van de rust

Een van de grote voordelen van niet altijd meer in de spotlight staan is dat er ook niets van je verwacht wordt. En dat is voor Inge waarschijnlijk heel fijn op het moment. Gewoon lekker haar ding doen, op haar eigen tempo. Op haar Instagram account deelt ze dan ook af en toe een foto dat ze geniet van de rust om haar heen. Dat heeft de voormalig GTST-ster meer dan verdiend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I. (@ingk__)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Blond model Lisa Groothuijzen kleedt zich om voor de camera

Blondine Lisa Groothuijzen laat niks aan de verbeelding over terwijl ze zich omkleed voor de camera..

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.