Video: GTST-actrice Sophie Bouquet wordt bemind op aanrecht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft een spannende middag achter de rug. Ze werd namelijk liefdevol bemind op het keukenblad. 

Ze is momenteel de meest populaire actrice van GTST, maar na het plaatsen van deze video kan dat natuurlijk weer zo veranderen. Sophie Bouquet, een van de nieuwkomers binnen Goede Tijden, Slechte Tijden de afgelopen jaren, is snel een van de meest favoriete actrice geworden. Niet in de laatste plaats door haar wilde en spontane karakter en haar prachtige uiterlijk. Sophie ziet er altijd buitengewoon knap uit. Maar er is nu een video opgedoken, waardoor alle mannen van Nederland misschien niet meer zo omkijken naar Sophie. Ze wordt namelijk bemind op het aanrecht, maar door haar lieve vriendje, waar ze al 9 maanden stapel verliefd op is.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet krijgt nieuwe papa na heftig ongeluk

Sophie Bouquet is op video gelukkig in de liefde

Helaas dus voor alle mannen van het land, maar goed nieuws voor Sophie. Haar relatie met Joshua gaat blijkbaar heel erg goed. Meestal hoor je niet zoveel over het liefdesleven van Sophie, dus het feit dat ze al even een goedlopende relatie heeft kan misschien als een schok komen. Maar Sophie is op zijn minst gelukkig met haar partner. En ze zeker niet vies van een spannend momentje hier en daar. Zo heeft Sophie er absoluut geen probleem mee om bemind te worden op het aanrecht. Joshua heeft een iets andere mening en tilt haar op, mee naar de slaapkamer. Als je het stelletje zo ziet dan spatten de vonken er vanaf.

Deze foto laat zien waarom Joshua voor Sophie koos

Dat Joshua gevallen is voor de beeldschone Sophie is ook niet bepaald een raadsel. Er is namelijk veel om van te houden met Sophie. Als ze weer eens een strak of speels pakje aantrekt, dan zie je gelijk wat haar kwaliteiten zijn. En vergeet ook haar verleidelijke en ondeugende blik mee. Daarvan krijgt de gehele mannelijke bevolking van Nederland het namelijk een stukje warmer. Sophie is dan ook het totaalplaatje. Ze heeft de looks, een prachtig , een geweldig karakter en ze is een tikkeltje ondeugend. Als man moet je bijna gek zijn om daar “nee” tegen te zeggen.

Sophie heeft slecht nieuws voor alle mannen van Nederland

Met haar video is er wel gelijk een einde gekomen aan alle onzekerheid rondom de relatiestatus van Sophie. Ze heeft al heel erg lang een vriend waar het dus hartstikke goed mee gaat. Dat is helaas slecht nieuws voor alle vrijgezelle mannen van Nederland, die toch ergens nog stiekem de hoop hadden met Sophie te mogen eindigen. Dat zit er jammer genoeg niet in, maar je kan Sophie nog steeds van een afstandje bewonderen, dankzij alle mooie en spannende foto’s die ze deelt met haar volgers. Het is misschien niet helemaal hetzelfde maar toch zeker beter dan niks. En wie weet, misschien dat zij en Joshua volgende week genoeg van elkaar hebben. Al die opnames van GTST trekken toch een beetje het drama aan. Dus misschien wijst Sophie haar lieve vriendje binnenkort gewoon de deur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!