GTST-actrice Sophie Bouquet krijgt nieuwe papa na heftig ongeluk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een flinke crash met een fiets moet Sophie Bouquet zich tijdelijk vastklampen aan een ander vaderfiguur. Dat wordt even wennen. Ook voor de kijker!

De ‘vader’ van Sophie Bouquet in GTST, Cas Jansen, heeft een heftig fietsongeluk gehad in het echte leven en moet onder het mes. Hij zal hierdoor zó veel opnames gaan missen, dat er gezocht is naar een tijdelijke vervanger. Sophie Bouquet moet de komende tijd dus nóg harder haar best doen tijdens de opnames.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet wordt verwend tijdens heerlijk weekendje

Sophie Bouquet krijgt flinke klap

Er liggen nog een aantal GTST-afleveringen met Cas Jansen in voorraad, maar vanaf half mei wordt het gezinnetje waar Sophie Bouquet deel van uitmaakt wreed uit elkaar gerukt. Vanaf dan zal dus een andere acteur deze zware taak op zich gaan nemen. En deze is al bekend. Erg fijn, want zo weet Sophie ook weer waar ze aan toe is. Al zou een wisseling van de wacht voor deze jonge meid, die goed kan improviseren als actrice, ook een mooie uitdaging zijn. Vanaf dag één geloofwaardige chemie hebben met een vreemde man; ga er maar aanstaan! Er stonden waarschijnlijk tientallen acteurs in de rij om de vader van Sophie te spelen. Zo’n soapdochter is het beste uithangbord! Sophie zelf was ook helemaal gelukkig met haar vader en ondanks de vele daddy-issues in de serie is ze een goede match met haar soapvader.

Wouter Zweers neemt rol Julian Verduyn over

Wouter Zweers heeft de eer dit keer. Hij gaat dan ook maar als vader Verduyn Sophie bijstaan in vele scènes in Goede Tijden, Slechte Tijden vanaf de zomer. Zodat het verhaal omtrent haar en de andere familieleden in de Verduyn-familie voortgezet kan worden, zonder verdere problemen of verhinderingen. Een lege stoel tegenover het personage van Sophie, Merel Verduyn, zou wel erg vreemd zijn. Haar karakter in de serie is ook maar 16-jaar en dus is een vaderfiguur wel gewenst. De echte Sophie is al een stukje ouder inmiddels: 18 jaar. Ook dan is de altijd rebelse Merel Verduyn wel een rol die goed bij Sophie past. Ze is een sportieve dame die regelmatig op het korfbalveld te vinden is, en ook nog (hoe kan het ook anders) modellenwerk doet tussendoor. Mocht ze dus ooit uit de serie geschreven worden, of een andere weg in willen slaan: Sophie Bouquet heeft opties genoeg!

Het gaat goed met Cas Jansen

Cas Jansen is inmiddels weer veilig thuis, na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis na een operatie. Hij is weer herenigd met zijn echte gezin waarin Sophie geen rol speelt natuurlijk. Hier krijgt hij  alle kans om aan te sterken en moet maar hopen dat Sophie zonder hem kan in de serie en niet in té veel problemen gaat raken. Vol goede moed zal die vast wel weer het stokje gaan overnemen van Wouter nadat hij weer ter been is. Wat zeg nou zelf, wie zou een rol als de papa van Sophie nou weigeren? 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?