GTST-actrice Sophie Bouquet wordt verwend tijdens heerlijk weekendje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft een heerlijk weekend achter de rug. De ster van Goede Tijden, Slechte Tijden werd verwend tijdens een leuke fotoshoot.

Actrice Sophie Bouquet is wel de nieuwe ster uit GTSTTussen alle dramatische verhaallijnen vormt zij het lichtpuntje dat ervoor zorgt dat mensen nog massaal blijven kijken. Buiten de set om heeft Sophie het ook nog druk genoeg. Zoals je misschien al kon raden kan de knappe actrice maar moeilijk stilzitten. Zo doet ze naast acteren ook nog veel modellenwerk. En het afgelopen weekend had ze een fotoshoot waarbij ze tot in de puntjes werd verwend. Alles werd voor haar gedaan. Van haar kleding tot haar make-up, nagels, haartjes, alles werd geregeld voor Sophie. Dit alles natuurlijk om ervoor te zorgen dat de beeldschone Sophie nog net even een stukje mooier op de foto komt te staan.

Lees ook: Sophie Bouquet houdt waardevol bezit vast op indrukwekkende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Marsman (@melaniemarsman)

Sophie heeft altijd al mooi op de foto gestaan

Deze fotoshoot is alles behalve een uitzondering voor Sophie Bouquet. Die staat namelijk al jaren heel erg aantrekkelijk op de foto. Sophie heeft natuurlijk haar uiterlijk mee, met haar prachtig gevormde lichaam, haar zwoele blik en mooie haren, maar ze weet zich ook nog eens hele verleidelijke poses aan te meten tijdens het fotograferen. Sophie weet wel hoe ze de camera moet verleiden en maakt er een sport van om nieuwe en interessante manieren te vinden om dat te doen. Elke keer dat Sophie voor een camera verschijnt is het weer een feestje om naar te kijken. Sophie geeft altijd de volle honderd procent en denkt tijdens de shoot goed mee. Dan doet ze weer even haar arm omhoog, dan kijkt ze weer net even anders. Allemaal kleine verschillen die de meest uiteenlopende, maar altijd verleidelijke poses opleveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...