GTST-actrice Sophie Bouquet wordt verwend tijdens heerlijk weekendje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft een heerlijk weekend achter de rug. De ster van Goede Tijden, Slechte Tijden werd verwend tijdens een leuke fotoshoot.

Actrice Sophie Bouquet is wel de nieuwe ster uit GTST. Tussen alle dramatische verhaallijnen vormt zij het lichtpuntje dat ervoor zorgt dat mensen nog massaal blijven kijken. Buiten de set om heeft Sophie het ook nog druk genoeg. Zoals je misschien al kon raden kan de knappe actrice maar moeilijk stilzitten. Zo doet ze naast acteren ook nog veel modellenwerk. En het afgelopen weekend had ze een fotoshoot waarbij ze tot in de puntjes werd verwend. Alles werd voor haar gedaan. Van haar kleding tot haar make-up, nagels, haartjes, alles werd geregeld voor Sophie. Dit alles natuurlijk om ervoor te zorgen dat de beeldschone Sophie nog net even een stukje mooier op de foto komt te staan.

Lees ook: Sophie Bouquet houdt waardevol bezit vast op indrukwekkende foto
Sophie heeft altijd al mooi op de foto gestaan

Deze fotoshoot is alles behalve een uitzondering voor Sophie Bouquet. Die staat namelijk al jaren heel erg aantrekkelijk op de foto. Sophie heeft natuurlijk haar uiterlijk mee, met haar prachtig gevormde , haar zwoele blik en mooie haren, maar ze weet zich ook nog eens hele verleidelijke poses aan te meten tijdens het fotograferen. Sophie weet wel hoe ze de camera moet verleiden en maakt er een sport van om nieuwe en interessante manieren te vinden om dat te doen. Elke keer dat Sophie voor een camera verschijnt is het weer een feestje om naar te kijken. Sophie geeft altijd de volle honderd procent en denkt tijdens de shoot goed mee. Dan doet ze weer even haar arm omhoog, dan kijkt ze weer net even anders. Allemaal kleine verschillen die de meest uiteenlopende, maar altijd verleidelijke poses opleveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!