‘GTST-actrice Angela Schijf terug naar Meerdijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op maandag 31 augustus keerde Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) weer terug op de Nederlandse beeldbuis. En dat zette ons aan het denken: welke knappe actrice zou ook moeten terugkeren naar het populaire soapdorp Meerdijk?

Als er één programma is, dat de kunst van de comeback beheert is het Goede Tijden, Slechte Tijden wel. Een ‘Welke actrice moét terugkeren naar Meerdijk’-polletje was dan ook wel op zijn plek. [poll id=”54″]

‘Angela Schijf weer terug in GTST’

Als het aan de Mannenzaken-lezer ligt, is Angela Schijf de actrice die haar rentree moet maken in de populaire Nederlandse soapserie GTST. Volgens hen doen we het al veel te lang zonder de prachtige Kim Verduyn (het personage van Angela in de serie). Iets waar we het overigens geheel mee eens zijn. Een comeback van deze dame is dan ook de droom van vele kijkers.

Angela Schijf GTST

Victoria Koblenko ook van harte welkom

Naast Angela Schijf, is er echter nog een actrice die jullie maar al te graag terug willen zien komen: Victoria Koblenko. Victoria, die Isabella Kortenaer speelde, keerde al een keer terug in de serie. Zou Victoria dan net als Babette van Veen óók voor een tweede comeback kunnen gaan? Een ding is zeker: met Angela Schijf én Victoria Koblenko samen in de serie zullen de kijkcijfers door het dak gaan.

victoria koblenko gtst

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.