‘GTST-actrice Angela Schijf terug naar Meerdijk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op maandag 31 augustus keerde Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) weer terug op de Nederlandse beeldbuis. En dat zette ons aan het denken: welke knappe actrice zou ook moeten terugkeren naar het populaire soapdorp Meerdijk?

Als er één programma is, dat de kunst van de comeback beheert is het Goede Tijden, Slechte Tijden wel. Een ‘Welke actrice moét terugkeren naar Meerdijk’-polletje was dan ook wel op zijn plek. [poll id=”54″]

‘Angela Schijf weer terug in GTST’

Als het aan de Mannenzaken-lezer ligt, is Angela Schijf de actrice die haar rentree moet maken in de populaire Nederlandse soapserie GTST. Volgens hen doen we het al veel te lang zonder de prachtige Kim Verduyn (het personage van Angela in de serie). Iets waar we het overigens geheel mee eens zijn. Een comeback van deze dame is dan ook de droom van vele kijkers.

Angela Schijf GTST

Victoria Koblenko ook van harte welkom

Naast Angela Schijf, is er echter nog een actrice die jullie maar al te graag terug willen zien komen: Victoria Koblenko. Victoria, die Isabella Kortenaer speelde, keerde al een keer terug in de serie. Zou Victoria dan net als Babette van Veen óók voor een tweede comeback kunnen gaan? Een ding is zeker: met Angela Schijf én Victoria Koblenko samen in de serie zullen de kijkcijfers door het dak gaan.

victoria koblenko gtst

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten