GOAL: Alle 13 (!) doelpunten van Ajax tegen VVV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Precies 10 jaar geleden won PSV met 10-0 van Feyenoord. Ajax besloot dat ‘record’ dit weekend aan te vallen tegen VVV. En hoe! Alle 13 (!) goals check je hier…

Niet alleen Ajax-doelman Onana, maar heel Nederland heeft het te doen met de keeper van VVV Venlo. Hij kreeg er dertien om z’n oren tegen de Amsterdammers. Een grotere uitslag hebben we sinds de invoer van het betaald voetbal niet meegemaakt. Check het bizarre wedstrijdverloop in de samenvatting hieronder…

Lees ook: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

Ajax wint met 0-13 van VVV Venlo: een record

Deze inmaakpot gaat inmiddels de wereld over. Da’s niet gek, want zo’n uitslag komt écht zelden voor. Maar genoeg gestaard naar nummertjes en records – tijd voor de goals! Lassina Traoré was de ‘man of the match’ met maar liefst vijf goals. Wie maakte de andere acht? Check alle doelpunten hieronder!

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten