ZIEN: Oranje Leeuwinnen vieren EK-kwalificatie met dit dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het Nederlands vrouwenelftal heeft zich via een 7-0 overwinning op Estland geplaatst voor het EK in 2022. En dat vierden ze met dit dansje!

De Oranje Leeuwinnen hadden tot aan de wedstrijd van vrijdagavond nog alles gewonnen in de kwalificatieduels. Dankzij de monsterzege (7-0) van gisteravond was het dan écht officieel: de Oranje Vrouwen gaan naar het EK van 2022! Hier zullen onze dames de in 2017 gewonnen titel gaan verdedigen.

(lees verder na de Instagrampost)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good morning! 😍 #WEURO2022 #AllesvoorOranje

Een bericht gedeeld door OranjeLeeuwinnen (@oranjeleeuwinnen) op

De Oranje Leeuwinnen hebben weer een nieuw nummertje

Onze Oranje Leeuwinnen kennende, wordt zo’n overwinning én EK-plaatsing natuurlijk niet ‘gewoontjes’ gevierd. Nee, bij zo’n feestje hoort natuurlijk een lekker nummertje én bijbehorend feestdansje. Waar vorig jaar ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ van John de Bever nog platgedraaid werd in de kleedkamer, hebben de dames dit jaar een nieuw nummer gevonden. Het is niet bepaald een meezinger, maar dat bijbehorende dansje maakt alles weer goed!

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.

Gerelateerde berichten