Geraldine Kemper herbeleeft meest stressvolle moment ooit in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wil je Geraldine Kemper écht zien zweten? Dan moet je haar herinneren aan dit traumatische Expeditie Robinson-fragment…

Geraldine Kemper bezwijkt bijna door heftig moment

Het nieuwe seizoen Expeditie Robinson is in volle gang en natuurlijk zijn we allemaal enorm gelukkig dat het deze keer door de knappe Geraldine Kemper wordt gepresenteerd. In het fragment dat Geraldine Kemper deelt op haar Instagram zien we eerst een shot dat Geraldine aan het praten is met medepresentator Art Rooijakkers. De video is opgenomen tijdens het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Geraldine en Art bespreken wat hun ultieme Robinson-moment ooit is. Al snel trekt Art de conclusie dat Geraldine haar ultieme Robinson-moment natuurlijk tijdens haar eigen deelname moet zijn geweest. Geraldine kan niks anders dan hard ja-knikken. Zo vertelt Geraldine: “Dan weet je eindelijk hoe het is om echt op zo’n eiland te leven en honger te hebben. En om die proeven te spelen.” Het klinkt dus alsof Geraldine best heftige herinneringen heeft overgehouden aan haar Expeditie Robinson-avontuur als deelneemster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper glijdt bijna weg in zon

Geraldine verteld tegen Art dat er één moment is geweest tijdens haar deelname die ze nooit meer zal vergeten. Zo deed Geraldine namelijk een beslissende proef waardoor ze uiteindelijk de allereerste finalist van Expeditie Robinson 2013 werd. We krijgen in de video bloedstollende shots te zien waarvan het zweet bijna op je eigen voorhoofd komt te staan. Geraldine en haar mede kandidaten moesten namelijk een uithoudingsproef doen. De knappe blondine legt uit dat de zon brandde op de ruggen van de kandidaten terwijl ze allemaal voorover moesten hangen. Destijds was Dennis Weening de presentator van het spel. Uiteindelijk draaide Dennis steeds verder aan het wiel waardoor het zwaarder en zwaarder werd. Je zou denken dat Geraldine met haar tengere lichaam dit niet goed vol kon houden. Toch verrast de stoere Geraldine iedereen en wint ze de spannende proef.

Lees ook: Geraldine Kemper doucht in buitenlucht bij Expeditie Robinson

Geraldine denkt aan haar inrichting tijdens zwaarste moment ooit

Iedereen vraagt zich altijd af wat er tijdens zulke lange vermoeiende proeven door de kandidaten hun hoofd gaat. Geraldine Kemper deelt met ons wat zij op dat zenuwslopende moment dacht:  “Ik was aan het nadenken hoe ik mijn huis ging inrichten”. De winnende tactiek blijkt dus te zijn om de hele tijd te denken: ‘ ik ga dit verven’ of ‘ik ga dit behangen’. Uiteindelijk zegt Geraldine zelfs in een soort trance te zijn gekomen en daardoor het spel te hebben kunnen winnen. Het was nog even zwaar want Geraldine moest als laatste strijden tegen haar vriendin op het eiland, Alicia. Toch hield Alicia het niet vol en toen mocht Geraldine zichzelf de allereerste finalist noemen. Geraldine was naar eigen zeggen vooral ook erg trots op het feit dat ze had gewonnen van Edith, die jarenlang topsporter is geweest.

Bekijk hier de volledige video:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?