Geraldine Kemper herbeleeft meest stressvolle moment ooit in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wil je Geraldine Kemper écht zien zweten? Dan moet je haar herinneren aan dit traumatische Expeditie Robinson-fragment…

Geraldine Kemper bezwijkt bijna door heftig moment

Het nieuwe seizoen Expeditie Robinson is in volle gang en natuurlijk zijn we allemaal enorm gelukkig dat het deze keer door de knappe Geraldine Kemper wordt gepresenteerd. In het fragment dat Geraldine Kemper deelt op haar Instagram zien we eerst een shot dat Geraldine aan het praten is met medepresentator Art Rooijakkers. De video is opgenomen tijdens het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Geraldine en Art bespreken wat hun ultieme Robinson-moment ooit is. Al snel trekt Art de conclusie dat Geraldine haar ultieme Robinson-moment natuurlijk tijdens haar eigen deelname moet zijn geweest. Geraldine kan niks anders dan hard ja-knikken. Zo vertelt Geraldine: “Dan weet je eindelijk hoe het is om echt op zo’n eiland te leven en honger te hebben. En om die proeven te spelen.” Het klinkt dus alsof Geraldine best heftige herinneringen heeft overgehouden aan haar Expeditie Robinson-avontuur als deelneemster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper glijdt bijna weg in zon

Geraldine verteld tegen Art dat er één moment is geweest tijdens haar deelname die ze nooit meer zal vergeten. Zo deed Geraldine namelijk een beslissende proef waardoor ze uiteindelijk de allereerste finalist van Expeditie Robinson 2013 werd. We krijgen in de video bloedstollende shots te zien waarvan het zweet bijna op je eigen voorhoofd komt te staan. Geraldine en haar mede kandidaten moesten namelijk een uithoudingsproef doen. De knappe blondine legt uit dat de zon brandde op de ruggen van de kandidaten terwijl ze allemaal voorover moesten hangen. Destijds was Dennis Weening de presentator van het spel. Uiteindelijk draaide Dennis steeds verder aan het wiel waardoor het zwaarder en zwaarder werd. Je zou denken dat Geraldine met haar tengere lichaam dit niet goed vol kon houden. Toch verrast de stoere Geraldine iedereen en wint ze de spannende proef.

Lees ook: Geraldine Kemper doucht in buitenlucht bij Expeditie Robinson

Geraldine denkt aan haar inrichting tijdens zwaarste moment ooit

Iedereen vraagt zich altijd af wat er tijdens zulke lange vermoeiende proeven door de kandidaten hun hoofd gaat. Geraldine Kemper deelt met ons wat zij op dat zenuwslopende moment dacht:  “Ik was aan het nadenken hoe ik mijn huis ging inrichten”. De winnende tactiek blijkt dus te zijn om de hele tijd te denken: ‘ ik ga dit verven’ of ‘ik ga dit behangen’. Uiteindelijk zegt Geraldine zelfs in een soort trance te zijn gekomen en daardoor het spel te hebben kunnen winnen. Het was nog even zwaar want Geraldine moest als laatste strijden tegen haar vriendin op het eiland, Alicia. Toch hield Alicia het niet vol en toen mocht Geraldine zichzelf de allereerste finalist noemen. Geraldine was naar eigen zeggen vooral ook erg trots op het feit dat ze had gewonnen van Edith, die jarenlang topsporter is geweest.

Bekijk hier de volledige video:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?