Georgina Verbaan met twee benen uit de kast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was natuurlijk al een tijdje bekend dat Georgina Verbaan van twee walletjes at. In een interview met Vogue Nederland, waarin ook haar liefje Maartje Wortel aan het woord kwam, geeft ze aan dat ze vooral door haar BN’er-schap op mannen viel. Nu wil ze een rolmodel zijn voor jonge vrouwen die met hun seksualiteit worstelen. 

Tsja, mannen, we trekken aan het kortste eind. Ten minste: als het gaat om het zijn van de vlam van Georgina Verbaan. De actrice, presentatrice en schrijfster is sinds vorig jaar samen met schrijfster Maartje Wortel en is gelukkiger dan ooit, vertelt ze in een dubbelinterview met het tijdschrift Vogue Nederland. 

Rol (met vrouwen) model

In dat gesprek geeft ze aan dat ze eigenlijk altijd meer van de vrouwen dan van de mannen is geweest. De reden dat er nu pas écht een vrouw in haar leven is, komt doordat ze worstelde met haar imago als bekend persoon. Nu ze helemaal ‘vrij’ is in haar doen en laten – persoonlijke interviews van Georgina zijn zo zeldzaam als een tijger in het wild – hoopt ze nu dat andere vrouwen haar voorbeeld volgen.

Georgina hoopt namelijk dat zij en haar liefje uit kunnen groeien tot rolmodellen. Of beter gezegd: rollen met vrouwen-modellen. Dat is best opmerkelijk aangezien Georgina haar privéleven vooral buiten het beeld van de showbizzcamera houdt.

Wortel, je bent een Lucky

Het heeft natuurlijk een reden dat Georgina zich nu wél zoenend en knuffelend op de gevoelige plaat vast laat leggen. De actrice durft nu écht uit de kast te komen. Eerder zette ze alleen één been uit de kast (Georgina dacht ‘slechts’ biseksueel te zijn). Nu pas durft ze, vooral aan zichzelf, toe te geven dat ze vooral op vrouwen valt.

Daarmee is Maartje Wortel dus de ‘lucky ’ die met haar neus in de boter valt. Het liefdesnestje van de twee vrouwen is nog steeds in aanbouw, maar voor afbraak hoeven ze – de liefde spat bijna van de foto’s af – niet te vrezen.

Beeld boven: Vogue Nederland

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!