Georgina Verbaan maakt haastige foto van buik op perfect moment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan weet als geen ander wat haar beste hoeken zijn. Als de zon dan ook nog eens goed staat moet alles en iedereen wijken voor hét perfecte plaatje. Gelukkig is Georgina samen met Patrick Martens op vakantie en schiet hij met plezier wat mooie foto’s!

Georgina Verbaan en Patrick Martens genieten van zon

De knappe Georgina Verbaan is lekker naar het verre zuiden van Spanje gevlogen. Hier geniet ze van een vakantie in de stad Cádiz, met een erg goede reden: haar broer gaat trouwen. De bruiloft vindt dus plaats onder de palmbomen en met tropische Spaanse tempraturen. Genieten geblazen. Het is voor Georgina Verbaan natuurlijk een hele speciale gelegenheid en daarom wordt ze ook vergezeld door één van haar beste vrienden Patrick Martens. Samen zijn ze naar bestemming gereisd en hebben de grootste lol. Ook heeft het duo recent mee gedaan aan Het Perfecte Plaatje. De fotografeer skills die ze tijdens het programma hebben gekregen kunnen mooi worden toegepast tijdens het tripje.

Lees ook: Video: Georgina Verbaan laat kin kietelen door poes

Georgina Verbaan laat zich fotograferen

Nadat Georgina Verbaan en Patrick Martens een middagje hebben doorgebracht in Cádiz besluiten ze nog een rondje te gaan wandelen over de boulevard. De twee hebben dit perfect getimed want precies als ze aan het flaneren zijn over de straat is het golden hour. Hét moment van de dag waar de zon precies zo staat dat alles en iedereen er tien keer mooier uit ziet. Helemaal in Spanje waarbij de zon altijd fel schijnt. Georgina en Patrick worden gelijk wakker want ook over dit zogeheten golden hour hebben de twee geleerd bij Het Perfecte Plaatje. Georgina geeft snel instructies aan Patrick om wat foto’s van haar te schieten. Gelijk gaat Patrick los maar Georgina is op de eerste foto nog druk bezig met foto’s van zichzelf maken. Daarna is het snel truitje uit, buik aanspannen en lief lachen naar de camera. En met resultaat; een serie van niet één niet twee maar zelfs zeven foto’s van de knappe Georgina Verbaan onder de Spaanse zon.

Georgina Verbaan onder vuur vanwege vliegreisje

De foto’s van Georgina Verbaan en Patrick Martens lijken enorm onschuldig maar er ging een hoop gedoe aan vooraf. Zo staat Georgina Verbaan in Nederlands bekent als een hele goede actrice, maar ook als iemand die opkomt voor de wereld. Georgina is veel bezig met het milieu en de natuur waarbij ze volgens sommige mensen zelfs een stapje te ver gaat door anderen op hun vingers te tikken. Nu was Georgina zelf de pineut, de actrice deelde een foto van Patrick Martens en zichzelf in de rij op Schiphol. Hierbij schreef Georgina dat de rij voor de koffie echt niet te doen is. Niks vreemds aan zou je denken, maar een oplettende twitteraar dacht daar heel anders over. Zo tweette iemand dat ze Georgina Verbaan hypocriet vind vanwege het feit dat ze altijd zo milieubewust leeft en zelfs bij de WNF rangers zit en dan zelf gaat vliegen. Terwijl vliegreizen zo slecht zijn voor het milieu. Gelukkig trekt Georgina Verbaan zich er niks van aan en ze reageert op de tweet: ”Sgat, ik ga naar de bruiloft van mijn broer. Laat me met rust.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...