Video: Georgina Verbaan laat kin kietelen door poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Verbaan is opeens wel heel erg intiem met haar poes. En dat staat natuurlijk gewoon op Instagram. 

Actrice Georgina Verbaan is opeens wel heel erg intiem met haar poes bezig. En de hele wereld mag daarvan natuurlijk meegenieten. Want Georgina is absoluut de moeilijkste niet. En dus zet ze die video van haar en haar kin-kietelende poes gewoon op het internet. Daar kan iedereen er bij. Maar gelukkig is de video vooral heel erg schattig om naar te kijken. Het wordt al gauw duidelijk dat Georgina en haar kat de grootste maatjes zijn. Samen hebben ze dan ook de grootste lol op de bank. De afgelopen dagen mogen dan verschrikkelijk zijn geweest qua weer, maar Georgina heeft daar niks van meegekregen. Die heeft gewoon flink geknuffeld op de bank met haar poezenbeest.

Lees ook: Georgina Verbaan leeft nog een beetje in het verleden op deze foto

Georgina heeft nogal last van onderkin op deze foto

De prachtige actrice laat zich op haar story niet bepaald van haar beste kant zien. Sterker nog, haar minst beste kant komt vrij goed naar voren. Van onder maakt ze namelijk een filmpje hoe ze samen met haar kat op de bank zit. Hij zwiept zijn staart lekker eigenwijs heen en weer over het gezicht van Georgina. Die laat het ook maar allemaal gebeuren. Er is met haar kat duidelijk geen sprake van ongewenste intimiteiten. Zowel Georgina als haar kat zijn erg op hun gemak. En dat is maar goed ook, want er zijn ergere dingen dan samen lief op de bank liggen. Georgina probeert haar kat nog een paar kusjes te geven, maar die ontwijkt behendig haar pogingen om lief te doen. Net als Georgina heeft haar poezenbeest een eigen willetje. En beide hebben ze moeite met stilzitten.

Georgina trekt ondeugende blik vanwege haar poes

Haar kat blijft maar doorgaan met treiteren. En Georgina lijkt daar geen enkele moeite mee te hebben. Waar een ander na een tijdje misschien flink geïrriteerd zou raken, heeft Georgina een engelengeduld. Zij vindt het speelse gedrag van kat eigenlijk stiekem wel leuk. In plaats van boos te worden, daagt ze haar kat dan ook een klein beetje uit. Zo ontstaat er een leuk spel tussen de beeldschone brunette en haar trouwe kat. Het spelen veranderd in een potje ‘kijken wie dit het langste volhoudt.’ En zo te zien gaat Georgina dat met gemak winnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina en haar poes delen intiem momentje op foto op de bank

Dat Georgina en haar poes niet alleen maar elkaar aan het plagen zijn, wordt wel duidelijk op deze foto. Daar is Georgina samen met haar poesje heerlijk aan het knuffelen. Die valt ook bijna in slaap in Georgina haar schoot. en dat valt wel te begrijpen. Met zoveel liefde om je heen, kan je ook bijna niet anders dan rustig in slaap vallen. En dat is dan ook precies wat erg gebeurt. Terwijl Georgina een hele lieve foto maakt, valt haar poes langzaam in slaap op haar schoot.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.