Geniet van deze 5 zomerse foto’s van Dee van der Zeeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De herfst is begonnen; de bladeren vallen van de bomen, het is vroeger donker en later licht, de dagen zijn korter en het weer is kouder. Toch zijn er nog manieren om ieder mannenhart weer voor even warm te krijgen. Wat dacht je van de 5 mooiste zomerfoto’s van Dee van der Zeeuw, ook wel bekent als de ex-vriendin van Enzo Knol en huidige vriendin van Lars Gerbrands?

Dee van der Zeeuw is een zonnetje op deze Insta foto’s

Dee van der Zeeuw is voor iedere man het zonnetje in huis! De blondine met brede glimlach is daardoor de perfecte dame om nog even wat laatste zonnestraaltjes mee te pakken. De YouTube-ster, influencer en zangeres is in de zomer actief bezig geweest; zo was ze soms te horen op de radiozender SLAM als sidekick. Ook heeft Dee gelukkig flink vakantie kunnen vieren. Van haar uitstapjes zijn deze schitterende foto’s gemaakt. Instagram staat er vol mee! We hebben de mooiste en vooral warmste exemplaren voor je uitgekozen!

Lees ook: Dit wist je nog niet over Dee van der Zeeuw!

Vakantie foto’s van Dee van der Zeeuw

Zoals je ziet heeft Dee van der Zeeuw niet bepaald stilgezeten deze zomer! Zo was ze onder andere op Mykonos in Griekenland, maar heeft ze ook Zuid-Europese zonnestraaltjes gepakt in de Algarve in Portugal. Werkt deze blondine nog, horen we je vragen? Jazeker! Maar Dee weet werk en plezier duidelijk héél goed met elkaar te combineren. Met haar foto’s slaat ze vaak twee vliegen in één klap: sponsors tevreden, en de meekijkende mannelijke fan ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.