Geniet van deze 5 zomerse foto’s van Dee van der Zeeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De herfst is begonnen; de bladeren vallen van de bomen, het is vroeger donker en later licht, de dagen zijn korter en het weer is kouder. Toch zijn er nog manieren om ieder mannenhart weer voor even warm te krijgen. Wat dacht je van de 5 mooiste zomerfoto’s van Dee van der Zeeuw, ook wel bekent als de ex-vriendin van Enzo Knol en huidige vriendin van Lars Gerbrands?

Dee van der Zeeuw is een zonnetje op deze Insta foto’s

Dee van der Zeeuw is voor iedere man het zonnetje in huis! De blondine met brede glimlach is daardoor de perfecte dame om nog even wat laatste zonnestraaltjes mee te pakken. De YouTube-ster, influencer en zangeres is in de zomer actief bezig geweest; zo was ze soms te horen op de radiozender SLAM als sidekick. Ook heeft Dee gelukkig flink vakantie kunnen vieren. Van haar uitstapjes zijn deze schitterende foto’s gemaakt. Instagram staat er vol mee! We hebben de mooiste en vooral warmste exemplaren voor je uitgekozen!

Lees ook: Dit wist je nog niet over Dee van der Zeeuw!

Vakantie foto’s van Dee van der Zeeuw

Zoals je ziet heeft Dee van der Zeeuw niet bepaald stilgezeten deze zomer! Zo was ze onder andere op Mykonos in Griekenland, maar heeft ze ook Zuid-Europese zonnestraaltjes gepakt in de Algarve in Portugal. Werkt deze blondine nog, horen we je vragen? Jazeker! Maar Dee weet werk en plezier duidelijk héél goed met elkaar te combineren. Met haar foto’s slaat ze vaak twee vliegen in één klap: sponsors tevreden, en de meekijkende mannelijke fan ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!