Gelukkig: In BOOS ontdekt Tim Hofman niks over The Voice Senior

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tim Hofman heeft eindelijk zijn beruchte BOOS aflevering uitgebracht over het programma The Voice of Holland

Het moment is dan eindelijk daar. De lang verwachte BOOS aflevering omtrent het programma The Voice of Holland en alle misstanden die daarachter plaatsvonden is dan hier. En die is niet mis. Een aantal van de coaches, waaronder Ali B. en Marco Borsato, en mensen achter de schermen wordt flink beschuldigd. Het zal dan ook nog wel even duren voordat alle feiten boven tafel zijn en iedereen weer rustig kan slapen. Of Tim Hofman nog meer feiten en misbruik boven tafel weet te halen de komende tijd is nog afwachten. Maar het einde voor The Voice of Holland is in ieder geval in zicht. Tenminste, het einde van de reguliere uitzendingen van The Voice of Holland. Want met The Voice Senior blijkt voorlopig nog niet zoveel aan de hand. Wellicht voortaan maar alleen de zoektocht naar de meest succesvolle ouderen van Nederland volgen?

Lees ook: Foto: The Voice-kandidate Nienke Wijnhoven staat hierom volledig terecht in de spotlight

Toch is The Voice Senior voor onbepaalde tijd stopgezet

Ondanks het feit dat Tim geen bewijs heeft gevonden van machtsmisbruik bij het de seniorentak van The Voice of Holland, is dat programma ook voorlopig stop gezet. Wat er nog in de toekomst zal gebeuren met het programma is onbekend. Maar voorlopig valt de zoektocht naar de meest succesvolle senior zanger van Nederland ook niet meer te volgen. Voor de bejaarden van het land is dat wel fijn om te horen. Niet alleen is er een kans dat een van hun favoriete programma’s terug komt op de buis, ook betekent het dat de coaches van The Voice of Holland het in ieder geval niet gemunt hebben op mensen die een aantal leeftijdscategorieën hoger zitten. En dat is toch wel een hele opluchting als je op je oude dag nog de wens had om het groot te maken als zanger of zangeres.

Blijft Frans Bauer ook coach bij The Voice of Holland?

Volkszanger Frans Bauer heeft na het nieuws nog geen besluit gemaakt of hij coach blijft bij The Voice Senior, mocht dat programma terugkeren op televisie. Nu zijn collega coaches het heet onder de voeten hebben gekregen, twijfelt Frans enorm of hij zich wel prettig voelt binnen het team van The Voice. Natuurlijk werken er voor een groot deel andere teams aan de twee programma’s, maar het wordt wel in dezelfde studio, met hetzelfde productieteam opgenomen. Het is dus niet alsof Frans zijn werkplek helemaal los staat van de rest van het drama. En daarom is de populaire zanger nu enorm aan het twijfelen. Want natuurlijk wil Frans talentvolle ouderen helpen met hun droom waarmaken, maar om dat nou te doen bij een pratij die zo onder vuur ligt, dat is nogal een dingetje. Frans is sprakeloos en besluit om sowieso te wachten tot hij de gehele uitzending van BOOS op zich heeft kunnen laten indalen. En dat kan nog wel een paar dagen duren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!