Game of Thrones-fans krijgen goedmakertje voor serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het coronavirus heeft allerlei negatieve gevolgen. Je kunt niet meer naar je favoriete technofeestje, je voetbalclub hoeft een paar weken niet te voetballen en je kunt je maten niet opzoeken. Dat laatste is voor Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin eerder een zegen dan een vloek. Martin gaat namelijk verder schrijven aan zijn Game of Thrones-boeken.

Hoe gek het ook klinkt: er is geen betere tijd voor een schrijver dan de huidige maatschappij. Schrijvers hebben het vermogen om door de bewoonde wereld te lopen en op hetzelfde moment in hun hoofd op een andere plek te zijn. Dat is in veel gevallen best lastig – je kan zomaar aan de kassa bij de supermarkt vragen of er nog drakeneieren zijn. Toch komt de cornacrisis voor George R.R. Martin als geroepen.

Lees ook: Blacklist hoort op een zwarte lijst

Wat een zaadshow joh

De schrijver van de Game of Thrones-boeken heeft laten weten dat hij nu de tijd heeft om zijn boeken af te maken. Samen met één van zijn medewerkers zit de schrijver in isolatie. Hij besluit zijn tijd nuttig te gebruiken. Het laatste seizoen van de serie is dan al uitgezonden; Martin heeft de boekenreeks Game of Thrones nog niet af.

Dat Martin nu weer in de pen klimt, kan goed nieuws betekenen voor de echte GoT-fan. Het laatste seizoen van de serie werd namelijk niet heel goed ontvangen door de achterban. Een tv-serie is natuurlijk zo goed als het laatste seizoen, en als we dat mogen geloven, dan was alleen het begin van de Game of Thrones-serie goed. Na het laatste seizoen van de serie, hoorde je meer mensen over The Witcher (Netflix).

Lees ook: The Witcher is niet zo’n Wild Hunt als de game

Grimmige tijden

Martin gaf aan dat er grimmige tijden aankomen in de Zeven Koninkrijken waarin het verhaal zich afspeelt. Of de 77-jarige schrijver in deze periode ook zijn veelgeprezen boekenreeks af krijgt, is nog maar de vraag.

Het zijn dus niet alleen grimmige tijden in de Zeven Koninkrijken. Ook de die-hard GoT-fan krijgt er een extra onzekerheid bij. Ook al kijk je de afgelopen seizoenen van Game of Thrones allemaal terug, je komt uiteindelijk weer bij dat laatste zaadseizoen. Je kunt de boeken lezen, maar je weet dat het avontuur niet eindigt en je alsnog in het duister moet tasten welke kant de hoofdrolspelers opgaan. Met andere woorden: ook bij deze crisis kunnen we niets meer dan afwachten.

Lees ook: Netflix: Drugshandel als vrouwenwerk

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!