Gaby Blaaser verbaast volgers met ‘nieuwe look’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Gaby Blaaser hingen aan haar lippen… letterlijk.

Waar is Gaby Blaaser toch gebleven?

Sinds het hele circus rondom De Bachelorette op Videoland, is het wat stil rondom Gaby Blaaser. Zo nu en dan plaatst de blondine een fotootje op Instagram of gooit ze een Instagram story online. Maar vergeleken met vroeger, toen er elke dag wel een fotootje van Gaby Blaaser verscheen, horen we nauwelijks nog meer wat van de influencer.

Gaby Blaasers ‘nieuwe’ uiterlijk

Maar de foto’s en video’s die Gaby Blaaser wél post, zorgen vaak wel voor de nodige opschudding. Zo ook haar meest recente Instagramverhaal. Hierin houdt Gaby een praatje over een of ander toegestuurd product. Ondanks het feit dat het product in kwestie niet te missen was, kwam de boodschap toch niet helemaal aan bij sommige volgers. Zij hingen net even iets te letterlijk aan haar lippen en bleven maar met één vraag achter: wat is er met de lippen van Gaby Blaaser gebeurd?

Gaby Blaaser Instagram

Vroeger en nu

Na het zien van de bovenstaande foto’s leek het ons een goed idee om er even een fotootje bij te pakken waarop te zien is hoe Gaby Blaaser er vroeger ook alweer uitzag. Benieuwd? Check dan even Gaby’s forumpagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.