Gaby Blaaser uitgescholden vanwege zeer foto aan zwembad: ‘kan niet als je kinderen hebt’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Gaby Blaaser heeft een nieuw kiekje online gezet, maar haar volgers keren zich daardoor nu tegen de influencer. 

Gaby Blaaser haalt woede van volgers op haar dak

De aantrekkelijke blondine haalt de woede van haar volgers op haar dak. De knappe dame heeft namelijk een spannende foto geplaatst, maar een hoop van haar volgers is het daar echt niet mee eens. Gaby wil laten zien dat je als moeder ook echt wel een beetje spannend mag zijn en niet gelijk heel grijs en stoffig hoeft te worden. Maar haar volgers zijn het daar duidelijk niet mee eens. Die vinden juist dat je als moeder een ander imago aan moet hangen en dat je niet meer zo verleidelijk op de foto mag verschijnen. Dat is natuurlijk wel erg in strijd met elkaar. Wat vind jij? Mag Gaby zichzelf zo verleidelijk mogelijk op de foto zetten? Of gaat dit toch wel een beetje te ver?

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser bewondert zichzelf in ontzettend strakke zwemkleding
Er zijn gelukkig ook mensen het eens met Gaby Blaaser

Niet al haar volgers hebben een hekel aan de foto. Er zijn gelukkig ook genoeg mensen die het eens zijn met Gaby en vinden dat dit mooi plaatje gewoon moet kunnen. Daarbij komen de heerlijke kadetjes van de prachtige blondine zo goed naar voren. Dat is toch eigenlijk het enige wat telt. Laat al die mensen maar lekker praten, de foto’s van Gaby Blaaser zijn namelijk te mooi om niet aan de wereld te tonen. Dat vinden zij in ieder geval. De knappe blondine laat zich ook zeker niet zomaar wat opleggen en gaat gewoon door met het maken van de meest spannende foto’s.

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser maakt moedermaffia woest met nietsverhullende outfit in het openbaar
Gaby Blaaser deelt meest spannende foto tot nu toe

Om alle mensen die vinden dat dit soort foto’s niet kunnen vanuit Gaby, besluit de knappe blondine om even heel erg tegendraads een enorm verleidelijke foto te plaatsen. En die ziet er natuurlijk ongelooflijk goed uit. De prachtige vormen van de influencer komen echt geweldig naar voren. Maar ook haar verleidelijke blik is natuurlijk ontzettend fijn op de foto gezet. En dat zorgt ervoor dat dit een foto is die echt mega veel positieve reacties oplevert. De fans van Gaby vinden dit plaatje, op een paar nare mensen na, echt wel heel erg leuk om te zien.

Gaby Blaaser doet wat ze zelf wil

De verleidelijke blondine doet aan het einde van de dag lekker wat ze zelf wil. En dat is natuurlijk het beste. De prachtige influencer laat zich niet zomaar beïnvloeden door een groep zure mensen die niet willen dat zij zichzelf laat zien op een manier die Gaby gewoon prettig vindt. Gaby heeft groot gelijk hoor. Ze moet zichzelf gewoon kunnen laten zien op de manier waarop zij dat wil.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.