Gaby Blaaser uitgescholden vanwege zeer pikante foto aan zwembad: ‘kan niet als je kinderen hebt’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Gaby Blaaser heeft een nieuw kiekje online gezet, maar haar volgers keren zich daardoor nu tegen de influencer. 

Gaby Blaaser haalt woede van volgers op haar dak

De aantrekkelijke blondine haalt de woede van haar volgers op haar dak. De knappe dame heeft namelijk een spannende foto geplaatst, maar een hoop van haar volgers is het daar echt niet mee eens. Gaby wil laten zien dat je als moeder ook echt wel een beetje spannend mag zijn en niet gelijk heel grijs en stoffig hoeft te worden. Maar haar volgers zijn het daar duidelijk niet mee eens. Die vinden juist dat je als moeder een ander imago aan moet hangen en dat je niet meer zo verleidelijk op de foto mag verschijnen. Dat is natuurlijk wel erg in strijd met elkaar. Wat vind jij? Mag Gaby zichzelf zo verleidelijk mogelijk op de foto zetten? Of gaat dit toch wel een beetje te ver?

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser bewondert zichzelf in ontzettend strakke zwemkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Er zijn gelukkig ook mensen het eens met Gaby Blaaser

Niet al haar volgers hebben een hekel aan de foto. Er zijn gelukkig ook genoeg mensen die het eens zijn met Gaby en vinden dat dit mooi plaatje gewoon moet kunnen. Daarbij komen de heerlijke kadetjes van de prachtige blondine zo goed naar voren. Dat is toch eigenlijk het enige wat telt. Laat al die mensen maar lekker praten, de foto’s van Gaby Blaaser zijn namelijk te mooi om niet aan de wereld te tonen. Dat vinden zij in ieder geval. De knappe blondine laat zich ook zeker niet zomaar wat opleggen en gaat gewoon door met het maken van de meest spannende foto’s.

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser maakt moedermaffia woest met nietsverhullende outfit in het openbaar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser deelt meest spannende foto tot nu toe

Om alle mensen die vinden dat dit soort foto’s niet kunnen vanuit Gaby, besluit de knappe blondine om even heel erg tegendraads een enorm verleidelijke foto te plaatsen. En die ziet er natuurlijk ongelooflijk goed uit. De prachtige vormen van de influencer komen echt geweldig naar voren. Maar ook haar verleidelijke blik is natuurlijk ontzettend fijn op de foto gezet. En dat zorgt ervoor dat dit een foto is die echt mega veel positieve reacties oplevert. De fans van Gaby vinden dit plaatje, op een paar nare mensen na, echt wel heel erg leuk om te zien.

Gaby Blaaser doet wat ze zelf wil

De verleidelijke blondine doet aan het einde van de dag lekker wat ze zelf wil. En dat is natuurlijk het beste. De prachtige influencer laat zich niet zomaar beïnvloeden door een groep zure mensen die niet willen dat zij zichzelf laat zien op een manier die Gaby gewoon prettig vindt. Gaby heeft groot gelijk hoor. Ze moet zichzelf gewoon kunnen laten zien op de manier waarop zij dat wil.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?