Gaby Blaaser deelt opvallende foto van enorme lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser heeft een nieuwe foto online gezet en wat meteen opvalt zijn haar enorm grote lippen. Daar kan je simpelweg niet omheen. 

Influencer Gaby Blaaser houdt er wel van om opvallende foto’s van zichzelf op Instagram te zetten. Deze foto van de knappe blondine is dan ook zeker geen uitzondering. Gaby staat op het kiekje met vrij grote lippen en dat valt nogal op. Wat heeft Gaby gedaan om haar lippen zo groot te krijgen? Als je andere foto’s kijkt dan lijken haar lippen toch wel iets kleiner te zijn dan dit. Wat is het geheim van Gaby op dit plaatje?

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser zoomt in op veelbesproken lichaamsdeel

Gebruikt Gaby fillers voor haar lippen?

Zou het kunnen dat Gaby fillers inzet om haar lippen voller te laten lijken? Het is geen geheim dat Gaby veel aan zichzelf laat doen, dus het zou best kunnen dat de knappe blondine ook even haar lippen wat extra volume heeft laten geven. Of misschien is het veel onschuldiger en lijken de lippen van Gaby alleen maar groter vanwege haar opvallende en glinsterende lipgloss. Wat er ook aan de hand is, het valt wel heel erg op. Gaby haar lippen zijn het eerste wat je ziet als je kijkt naar deze knappe dame. En dat terwijl er zoveel te zien is aan Gaby: van haar mooie ogen tot haar verleidelijke . Ze heeft goe de aandacht op haar lippen weten te vestigen.
Gaby is niet van de filters in hilarische video

Dat haar lippen er erg vol uit zien dat is een feit. Maar Gaby krijgt dat voor elkaar zonder het gebruik van allerlei filters op Instagram. Ze maakte daar laatst wel een grappig filmpje over, waarin je goed kan zien wat er gebeurt als Gaby wel aan de filters gaat. deze dame heeft een goed gevoel voor humor wel te pakken. Gaby zou eigenlijk meer van dit soort korte filmpjes moeten maken, want haar volgers zouden die wel kunnen waarderen. Al is de gemiddelde volger van gaby niet per se geïnteresseerd in haar humor, maar meer in haar prachtige foto’s. Toch is het fijn om even een hele andere kant van de prachtige influencer te zien.

Gaby neemt haar prachtige lippen mee uit eten

Dat Gaby volle lippen heeft dat mag duidelijk zijn. Ze laat genoeg foto’s zien waarop haar lippen erg duidelijk naar voren komen. De prachtige influencer wordt veel geprezen om haar mooie en volle lippen. Om dat eens te vieren ging Gaby lekker uit eten. En natuurlijk maakte ze daar een aantal leuke foto’s waar haar volgers weer van konden genieten. Op deze foto’s zie je ook goed Gaby haar prachtige lippen naar voren komen. Het is een van de eerste dingen die je opvallen aan de ongelooflijk knappe blondine. Gaby heeft hard gewerkt voor haar huidige look, dus dan mag ze ook wel een beetje opvallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!