Gaby Blaaser deelt opvallende foto van enorme lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser heeft een nieuwe foto online gezet en wat meteen opvalt zijn haar enorm grote lippen. Daar kan je simpelweg niet omheen. 

Influencer Gaby Blaaser houdt er wel van om opvallende foto’s van zichzelf op Instagram te zetten. Deze foto van de knappe blondine is dan ook zeker geen uitzondering. Gaby staat op het kiekje met vrij grote lippen en dat valt nogal op. Wat heeft Gaby gedaan om haar lippen zo groot te krijgen? Als je andere foto’s kijkt dan lijken haar lippen toch wel iets kleiner te zijn dan dit. Wat is het geheim van Gaby op dit plaatje?

Lees ook: Foto: Gaby Blaaser zoomt in op veelbesproken lichaamsdeel

Gebruikt Gaby fillers voor haar lippen?

Zou het kunnen dat Gaby fillers inzet om haar lippen voller te laten lijken? Het is geen geheim dat Gaby veel aan zichzelf laat doen, dus het zou best kunnen dat de knappe blondine ook even haar lippen wat extra volume heeft laten geven. Of misschien is het veel onschuldiger en lijken de lippen van Gaby alleen maar groter vanwege haar opvallende en glinsterende lipgloss. Wat er ook aan de hand is, het valt wel heel erg op. Gaby haar lippen zijn het eerste wat je ziet als je kijkt naar deze knappe dame. En dat terwijl er zoveel te zien is aan Gaby: van haar mooie ogen tot haar verleidelijke lichaam. Ze heeft goe de aandacht op haar lippen weten te vestigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby is niet van de filters in hilarische video

Dat haar lippen er erg vol uit zien dat is een feit. Maar Gaby krijgt dat voor elkaar zonder het gebruik van allerlei filters op Instagram. Ze maakte daar laatst wel een grappig filmpje over, waarin je goed kan zien wat er gebeurt als Gaby wel aan de filters gaat. deze dame heeft een goed gevoel voor humor wel te pakken. Gaby zou eigenlijk meer van dit soort korte filmpjes moeten maken, want haar volgers zouden die wel kunnen waarderen. Al is de gemiddelde volger van gaby niet per se geïnteresseerd in haar humor, maar meer in haar prachtige foto’s. Toch is het fijn om even een hele andere kant van de prachtige influencer te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby neemt haar prachtige lippen mee uit eten

Dat Gaby volle lippen heeft dat mag duidelijk zijn. Ze laat genoeg foto’s zien waarop haar lippen erg duidelijk naar voren komen. De prachtige influencer wordt veel geprezen om haar mooie en volle lippen. Om dat eens te vieren ging Gaby lekker uit eten. En natuurlijk maakte ze daar een aantal leuke foto’s waar haar volgers weer van konden genieten. Op deze foto’s zie je ook goed Gaby haar prachtige lippen naar voren komen. Het is een van de eerste dingen die je opvallen aan de ongelooflijk knappe blondine. Gaby heeft hard gewerkt voor haar huidige look, dus dan mag ze ook wel een beetje opvallen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!