Gaat Veronica Inside na zomer door met Helene Hendriks?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl iedereen zich buigt over de racisme-rel in Veronica Inside, kijken wij alvast verder. Want: hoe moet het verder met Veronica Inside? Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee hebben nu niet alleen bonje met half bekend Nederland, maar ook onderling botert het niet goed. Johan en René weten het zeker: dit gaat niet meer goed komen. De oplossing is een simpele wissel: Wilfred eruit, Hélène Hendriks erin!

het kan zomaar dat de meest recente aflevering van Veronica Inside de allerlaatste was. Trouwe kijkers vreesden het, en René van der Gijp en Johan Derksen bevestigden het later min of meer: zo kan het niet verder. De twee mannen voelen zich enorm in de steek gelaten door Wilfred Genee, die hen spreekwoordelijk onder de bus gooide in hun speciale ‘racisme-uitzending’. Het vertrouwen dat de drie onderling hadden, is in één klap verdwenen. Hoe nu verder? In ieder geval zonder Wilfred. Wie in zijn plaats aan kan schuiven? Hélène Hendriks natuurlijk!

Lees ook: Helene Hendriks straft Anouk Hoogendijk af

Helene Hendriks presenteert Veronica Inside

Hélène Hendriks is niet onbekend met de studio waar Voetbal Inside opgenomen wordt. Ze mocht er ooit al eens haar ‘eigen’ Café Hendriks & Genee presenteren. Ook is ze soms (vaak via videoverbinding) ‘in de studio’. Wat op die momenten duidelijk wordt is dat René va der Gijp en Johan Derksen helemaal weg zijn van de blonde ex-hockeyster. Om haar professionaliteit en vaardigheid, maar ook om iets anders…

Maakt Veronica Inside doorstart?

Wat er ook staat te gebeuren: als John de Mol zijn populaire voetbalpraatprogramma wil redden, moet er nu actie ondernomen worden. Genee eruit, Helene Hendriks erin? Met haar vrouwenvoetbalvriendin Anouk Hoogendijk als extra sidekick? Het grootste deel van de kijkers gaat weinig problemen hebben met die wissel. Helene zit al jaren klaar op de reservebank, en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een stapje hogerop wil. Tactisch zal het ook een gouden wissel zijn: met een vrouw aan het roer kunnen ze het stempel ‘vrouwonvriendelijk’ bij Veronica Inside meteen wegpoetsen. Nu die andere stempels nog…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?