Gaat dochter The Rock vader achterna?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Simone Johnson, de dochter van Dwayne ‘The Rock’ Johson, smijt binnenkort ook mensen op een hoop in de worstelring. Ze sloot zich onlangs aan bij WWEPC, het talentenprogramma van de beroemde Amerikaanse worstelvereniging (WWE). Ze draagt een bekende naam, maar deze toekomstige krachtpatser begint net als haar vader onderaan de ladder. Waar dat heen leidt? Ze kunnen in Hollywood wel een vrouwelijke spierbundel gebruiken…

Wie Simone Johnson op date durft te vragen, krijgt wonder boven wonder helemaal niet met haar kontschoppende vader te maken. Deze ‘dochter van’ staat namelijk zelf haar mannetje, zo blijkt uit haar meest recente carrièremove. De 18-jarige Simone start namelijk met trainen bij het opleidingsprogramma van de World Wrestling Entertainment-organisatie.

Dat betekent dat deze sterke dame over een tijd huis gaat houden in een professionele worstelring. En waar leiden die kamikazesprongen van de hoekpaal, klappen met metalen stoelen en pogingen tot het afschroeven van andermans arm of been toe? Het witte doek natuurlijk!

(Lees verder na foto)

The Rock doet voor

Niet alleen Simones vader, maar ook haar grootvader en overgrootvader waren showworstelaars. Dat één van de telgen van The Rock ook de kampioensgordel op zou pakken was dus onvermijdelijk.

En dat uitgerekend Simone dat ging doen, leek ook al in steen gebeiteld. Haar moeder, filmproducent en parttime bodybuilder Dany Garcia, zou ook niet misstaan in de worstelring.

(Lees verder na foto)

Het lijkt dus niet de vraag of, maar wanneer deze Johnson de volgende stap gaat maken. Toen haar vader een Hollywoodsucces werd, waren beroemde krachtpatsers als Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger al op hun retour.

Filmproducenten stonden te springen om een jonge, charismatische spierbundel die de mantel van deze veteranen op kon pakken. The Rock ontpopte zich tot een van de grootste (en ook duurste) filmsterren van de afgelopen jaren. Ook zijn collega’s John Cena en Dave Bautista pikten een graantje mee van deze worstelhype in Hollywood. Maar waar blijven de vrouwen?

Toekomstige She-Hulk

Vrouwelijke worstelaars spelen soms mee in films, maar zo ver als The Rock en consorten zijn de dames nog niet gekomen. Er is voor Simone Johnson dus niet echt een mantel die voor het oprapen ligt. Toch lijkt dit het ultieme moment om als vrouwelijke mannetjesputter de spotlights te betreden. De schreeuw om ‘sterke’ dames wordt steeds luider. Vooralsnog lukt dat alleen figuurlijk.

De filmindustrie zit vol met lieve snoetjes, maar waar blijft die eerste vrouwelijke Arnold of Stallone? In dát gat moet Simone Johnson na een paar jaar worstelsucces springen. Tegen de tijd dat Marvel met een She-Hulk serie in de weer gaat (2022), is ze klaar om deze destructieve superheldin te spelen. Iets meer krachttraining, een groen likje verf, en de transformatie is compleet. Met zulke genen heb je geen CGI nodig!

Simone Johnson She Hulp
Beeld: Instagram / Marvel Comics

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!