Froukje de Both deelt foto van haar weekendplannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both gooit het over een andere boeg dit weekend. Ze is namelijk begonnen aan een traject met een lifecoach. En die leert haar om meer ontspannen te leven. Haar bevindingen deelt Froukje graag met haar volgers.

Het leven van Froukje de Both zot erg druk in elkaar. Ze rolt van het ene televisieprogramma in het andere. Haar week is al snel gevuld met opname na opname na opname. Het is dan lastig om in de tijd die je over hebt jezelf goed te ontwikkelen en voor jezelf te zorgen. Daarom is Froukje de Both begonnen aan lifecoach sessies en het resultaat deelt ze graag met je.

Lees ook: Jennifer Hoffman deelt opvallende reeks mislukte foto’s
Een chaotisch schuurtje

In haar rommelschuur deelt Froukje haar bijzondere boodschap. Waarom in de schuur? Nou, omdat die redelijk symbool staat voor de chaos in je hoofd soms. Aldus Froukje dan. Froukje geeft aan dat een druk leven er voor kan zorgen dat je veel op de automatische piloot leeft en meer vanuit je hoofd bezig bent dan vanuit je hart. Je negeert dus wat je eigenlijk wilt bereiken in het leven. Froukje is er klaar mee en besluit om de regie terug te pakken. En dat begint met haar weekendplannen.

froukje de both schuur

Van de handrem af

Volgens Froukje leven we allemaal met de handrem er op. En dat moet maar eens klaar zijn. Froukje doet daarom dit weekend even lekker helemaal niks. Want daar heeft ze behoorlijk veel zin in. Haar weekend bestaat uit bankhangen, Netflixen, online shoppen en totale ontspanning. En groot gelijk heeft ze. De week is al druk genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!