Froukje de Both deelt foto van haar weekendplannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Froukje de Both gooit het over een andere boeg dit weekend. Ze is namelijk begonnen aan een traject met een lifecoach. En die leert haar om meer ontspannen te leven. Haar bevindingen deelt Froukje graag met haar volgers.

Het leven van Froukje de Both zot erg druk in elkaar. Ze rolt van het ene televisieprogramma in het andere. Haar week is al snel gevuld met opname na opname na opname. Het is dan lastig om in de tijd die je over hebt jezelf goed te ontwikkelen en voor jezelf te zorgen. Daarom is Froukje de Both begonnen aan lifecoach sessies en het resultaat deelt ze graag met je.

Lees ook: Jennifer Hoffman deelt opvallende reeks mislukte foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Froukje de Both (@froukjedeboth)

Een chaotisch schuurtje

In haar rommelschuur deelt Froukje haar bijzondere boodschap. Waarom in de schuur? Nou, omdat die redelijk symbool staat voor de chaos in je hoofd soms. Aldus Froukje dan. Froukje geeft aan dat een druk leven er voor kan zorgen dat je veel op de automatische piloot leeft en meer vanuit je hoofd bezig bent dan vanuit je hart. Je negeert dus wat je eigenlijk wilt bereiken in het leven. Froukje is er klaar mee en besluit om de regie terug te pakken. En dat begint met haar weekendplannen.

froukje de both schuur

Van de handrem af

Volgens Froukje leven we allemaal met de handrem er op. En dat moet maar eens klaar zijn. Froukje doet daarom dit weekend even lekker helemaal niks. Want daar heeft ze behoorlijk veel zin in. Haar weekend bestaat uit bankhangen, Netflixen, online shoppen en totale ontspanning. En groot gelijk heeft ze. De week is al druk genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!